Filmidest "Õelad kavatsused" ja "Arukas blondiin" tuntud näitlejanna teatas ravimatust haigusest sotsiaalmeedia teel. "Ma olen puudega. Vahepeal ma kukun. Vahepeal ma pillan asju maha. Mu mälu on hägune. Ja minu vasak pool küsib juhiseid katkisest GPS-ist. Aga me saame sellega hakkama. Ja ma naeran ja ma küll ei tea täpselt, mida ma teen, kuid ma annan endast parima," kirjutas ta.

Viimasel ajal avalikuse tähelepanu alt eemale hoidnud Selma sattus aga nüüd paparatsode silma alla päris hädises seisus. Naisel on raskusi kõndimisega ning ta on pea tundmatuseni muutunud.

Instagrami piltidelt võib järeldada, et naine on jalutuskeppi vajanud juba mõned nädalad.

Sclerosis multiplex ehk kesknärvisüsteemihaigus polüskleroos inimesi invaliidistav pea- ja seljaaju haigus, mille käigus tekib autoimmuunne põletik. Inimese loomulikud kaitsemehhanismid pöörduvad närvikoe vastu, mis kahjustabki närvisüsteem. Haiguse kulg on tavaliselt vahelduvate ägenemiste ja paranemistega või siis kulgeb krooniliselt ja progresseeruvalt. Haiguse täielik ravi hetkel puudub.

Selma Blair ütles eelmine aasta, et on haiguse sümptomite all kannatanud juba aastaid. "Ilmselt on mul see ravimatu haigus olnud juba vähemalt 15 aastat. Tunnen kergendust, et ma olen sellest vähemalt teadlik," lisas ta.