Kontsertfilm kannab nime "Robbie Williams: LIVE in Tallinn" ning dokk pealkirja "Robbie Williams: Fans Journey to Tallinn". Mõlemad filmid on 55 minutit pikad ning režissöörid on Peeter Rebane ja Russell Thomas.

Russell Thomase puhul tegemist valdkonna ülima tipuga, keda on usaldanud oma loomingu filmilindile jäädvustamiseks teiste seas näiteks U2, Bjork, Muse, Janet Jackson, Depeche Mode, Green Day, Justin Bieber, Kylie Minogue, Pink, Coldplay, George Michael jpt. Lisaks tegi kontsertfilmi kallal tööd ligi 100 oma ala tippspetsialisti nii Eestist kui ka välismaalt.

Esilinastusel olid peale õhtu staari Peeter Rebase kohal tema vend Priit Rebane - mõlemad mehed nimetati hiljuti ka aasta ettevõtjateks. Teiste seas olid esilinastusele kogunenud mitmed filmi- ja kultuuriinimesed, omad ja sõbrad-tuttavad: Tanel Tatter, Tiina Lokk, Kerli Dello, Paavo Nõgene, Riho Rõõmus, Margus Saar ja paljud teised.

Tallinnas 20. augustil toimunud Robbie Williamsi kontserti külastas lauluväljakul üle 60 000 fänni ning otseülekandena elasid sellele kinolinal kaasa huvilised sadades kinodes üle maailma.

Vaata, kes käisid filme esimeste seas vaatamas: