Lisaks saame osalejate seas näha retseptisaate "Milline maitse" võitjat Jürit ning esmakordselt astuvad võistlustulle ka õde ja vend. Tõotab tulla põnev lahing, sest sel korral on osalejad saanud enne saate salvestust mitu kuud harjutada ning valmivad mitte ainult maitsvad, vaid ka rohket silmailu pakkuvad küpsetised.

Patrik Sebastian, 17-aastane multitalent


Hetkel 12. klassis õppiv Patrik Sebastian on tõeline imelaps, kel kuldsed käed nii noodipaberil kui koogitainas. Patrik Sebastian tegeleb süvitsi muusikaga. On lõpetanud muusikakooli saksofoni erialal, õppinud muusikakeskkoolis eratundidena kompositsiooni ning tegelenud heliloominguga juba kuus aastat. Nende aastatega on noormees kirjutanud umbes 200 heliteost, osalenud rahvusvahelises kooritöötoas Saksamaal kontsertmeistrina ja saanud palju tunnustust muusika ja heliloomingu valdkonnas. See pole veel kõik. Noormehe huvide hulka kuuluvad ka reaalained ja lennundus ning tegu on ideaalse suure vennaga oma väikevendadele ja õele.

Erika, 31-aastane koduperenaine


Hetkel lapsepuhkusel olev Erika on töötanud stjuuardessina. Lisaks küpsetamisele on tema hobiks sport. Erika on jooksnud kõikvõimalikke maratone üle maailma. Erika firmaküpsetiseks on tassikoogid. Uhked, maitsvad ning imeliste kaunistustega maiused.

Jüri, 50-aastane maamees

Jüri

Jüri elab Raplamaa metsade ja põldude vahel. Seal mees küpsetab, toimetab aias ja tuhnib internetis. Netist otsib mees kõikvõimalikke retsepte, tõlgib ja katsetab neid.
Miks just küpsetamine? “Küpsetamine on põnevam kui lihtsalt toiduvalmistamine. Väljakutsed on suuremad ja eks põhjus seegi, et ma armastan magusat ja oma tehtud kook on ikka teine, kui poest toodud.”, ütleb mees ise.

Kaja, 34-aastane koduperenaine


Kaja on Ida-Virumaalt pärit naine, kelle koduks on tänaseks Saaremaa. Kaja on lastega kodune ning toimetab oma talus nii laste, loomade kui kookidega. “Mina ise ja kogu minu pere armastame küpsetisi. Mulle meeldib uusi tehnikaid proovida,“ selgitab ta. Imeliste maitseteni jõutakse aga ikka äparduste kaudu. “Mäletan lapsepõlvest vanaemaga pärmitaigna kergitamist. Panime taigna suurde pesukaussi kerkima ja läksime poodi. Tol ajal olid veel poodides pikad vorstijärjekorrad nii, et meil läks ikka hea pool päeva enne, kui tagasi jõudsime. Kodus ootas meid üle kausi äärte lauale ja põrandale kerkinud/valgunud taigen. Tundus, nagu terve köök oleks taigent täis olnud.” tutvustab Kaja üht lapsepõlve tainaseiklust.

Kristiina, 25-aastane treener

Kristiina kohta võib kindlasti öelda: ilus, tark ja osav. Naine on rühmatreeningute treener MyFitnessi spordiklubides, Nike+Run Clubi juht ja peatreener Eestis. Lisaks on Kristiina tsiviilehituse magistrant Tallinna Tehnikaülikoolis. Pagaritelgis on Kristiina suurimaks konkurendiks tema vanem vend Stanislav. Üheskoos küpsetatakse kõikvõimalikke hõrgutisi. Noore naise küpsetamismoto on tõeliseks inspireeriv: “Ma tahan öelda üht.. elu on liiga lühike, et toitumiskava jälgida :)”

Getter, 26-aastane programmeerija

Tartus elav Getter armastab numbreid. Ta on andmeanalüütik ja andmebaasi arendaja. Lisaks armastab Getter kokkamist ja kasse. Naine on pühendunud loomade päästmisele ning tema kodus elab mitu hirmsatest oludest välja aidatud karvakera. “Ma ei ole kindlasti superküpsetaja, aga küpsetamine on kõige rohkem retseptijärgimist vajav kokandusala ja matemaatikuna (see on mu haridus) olen ma väga punktuaalne.” kirjeldab värvikas Getter oma küpsetamist.

Marleen, 15-aastane õpilane

Pagaritelgi pesamuna on pärit Lääne-Virumaalt. Marleen on kõigest 15aastane loominguline hing, kes tantsib, mängib koolibändis pilli ja teeb imesid köögis. Vanust on neiul napilt aga küpsetusoskuselt ei jää ta konkurentidele kuidagi alla. “Iga kord kui ma midagi küpsetan, arvatakse, et küpsetas hoopis minu ema. Kui emal tööl vaja küpsetisi kaunistada, palub ta alati minu abi.” kommenteerib Marleen oma küpsetamisi.

Rauno, 23-aastane treener, jumestaja, fotograaf

Järvamaalt pärit noormees on tõeline Hunt Kriimsilm. Täpsemalt on ta fotograaf, jumestaja, treener, kelle hobiks ja kireks on küpsetamine. Ning mitte ainult küpsetamine vaid ka uute ja väga eriliste retseptide loomine. “Ise olen välja mõelnud almost vegan cupcake'i, mis sai teoks siis, kui jälgisin oma toitumist. Tegemist on laktoosi, kaseiini, teravilja, jahu, kakao ja suhkruvabade šokolaadimuffinitega.” kirjeldab ta. Rauno paneb kõigisse oma tegemistesse sisse südame ja hinge ning seda kõike särava naeratuse saatel.

Stanislav, 27-aastane insener


Projektiinsenerist Stanislav teeb tublisti nii sporti kui kooke. Saates on tema suurimaks konkurendiks ning hoolealuseks ta noorem õde Kristiina. Täpsus ja loomingulisus on märksõnad, mis Stanislavi köögis iseloomustavad. “Minu jaoks on küpsetamine meelirahustav tegevus/hobi, kus üritad mitte milleski valmis saada midagi meelierutavat, mida tuletad veel meelde mitu järgnevat nädalat. “ kirjeldab mees ise.

Triin, 21-aastane üliõpilane


Tarvastust pärit toidutehnikat ja tootearenduse eriala tudeeriv Triin on tõeline maatüdruk, kellele kodustesse küpsetistesse satuvad eranditult vaid kodukanade munad. “Olen suur magusasõber, sama võib mu pere kohta öelda. Küpsetamine pakub pingemaandust ja puhkust töö-ja koolimuredest. Loomulikult meeldib mulle saada kiidusõnade osaliseks, kui lauda ehtiv küpsetis hästi maitseb.” kirjeldab Triin oma hobi. Küpsetamisega aga selle värvika tüdruku hobid ei piirdu. Triin mängib klaverit, rallitab hobikartidega ja kirjutab.

Triinu, 44-aastane müügijuht


Tartumaalt pärit müügijuht Triinu on tõeline rohenäpp ning maitsevõlur. Aed õitseb ning köögis valmivad igal nädalavahetusel võrratud küpsetised. Triinu pole sedasorti küpsetaja, kel vaid mõni asi õnnestub. Naine kuulub suisa tordiklubisse, kus iga paari kuu tagant maiustatakse koos sõbrannadega eriliste tortidega.
Madis 48-aastane perearst

48-aastane Madis peab Tõstamaal perearsti ametit. Tema tervisekeskuse köögis valmivad kõiksugu küpsetised, mida kolleegid rõõmuga söövad. Ka kodus ootab Madist mitu koogisõpra. Nimelt on mees viie lapse isa. Hobiks on sel küpsetaval arstil video-ja fotokunst ning ehitamine. Vähe sellest. Ka lennundus ja tervisesport kuuluvad selle hakkaja mehe hobide repertuaari.