Värvikas telesarjas õpivad veiniglamuuri hinda tundma superstaar Liis Lemsalu, Miss Estonia Viktoria Azovskaja, võistlustantsija Aleksandra Žeregelja, lauljannana tuntuks saanud Triin Hunt, moedisainer Kati Veerme ja vip-ürituste korraldaja Jana Pulk.

Täna toimus saate debüütosa homse eetrissejõudmise puhul Rotermanni kvartalis asuvas veinibaaris ja -poes Kork peen saateesitlus pea kõikide saateosaliste säravate naeratuste ja kuldsete juuksekiharate paistel. Nimelt ei olnud esitlusel kuskil paista üht saate ilmselt populaarseimat ja kuulsaimat osalist, "Eesti otsib superstaari" eelmise aasta võitjat Liis Lemsalut.

Neil televaatajail, kes on jälginud saadet "Elu veinimõisas", tulevad nii mõnedki saates esilekerkivad katsumused ja ülesanded tuttavad ette (ilmselt võib paralleele tõmmata ka mõni aasta tagasi laineid löönud tõsielusarjaga "Lihtne elu"). Selle vahega, et nüüd saavad veinikasvanduse karmi kätt tunda pealtnäha peene elu ja siidikinnastega harjunud pepsid preilid. Kui haprakesed kaunitarid aga tegelikult on või ei ole, selgub juba sarjas.

Vaata, kuidas "Elu veinimõisas" kaunitaridest osalised tänasel saateesilusel veini mekkisid ja torti mugisid:

Vaata ka saadet tutvustavat klippi: