Erich Krieger esitas Gabrielile ja Agnesele "Viimsest reliikviast" Pistoda loo ning paarike läks tantsima. Ints üritas ka Anna-Mariat tantsima saada, kuid naine osutas vastupanu. Lõpuks, kui Anna-Maria alla andis, oli ta eemalolev ning püüdis füüsilist kontakti partneriga vältida. Ints arvas seepeale, et äkki politoloogineiu ei oskagi tantsida.

Kuna õues oli tõsine lumetorm, ei pääsenud külalised pärast mõnusat õhtusööki Erichi juurest minema ning majas läks tõeliseks peoks. Laual ilutsesid viinapudelid ning meeleolu aina tõusis.

"Erich, püksid maha!" karjus Gabriel võõrustajale.

"Lõpuks ometi sain ma kokku naisega, kes tahab ka mind!" teatas Erich Anna-Mariat kaisutades.

Vägijooke tarvitades muutus Gabriel aga kurjaks ning hakkas tüli norima. Erich lahendas pingelise olukorra meisterlikult - hakati kätt suruma. Võistlust vaatas pealt aluspükstes Nõia-Ints.
Retseptid, mida Erich valmistas

I EELROOG
Boeuf a la tartar

400 g veise sisefileed
4 vutimuna
Purk adžikakastet
tomatikaste
Küüslauku
Sibulat
Hapukurki
Kappareid
Vürtsikilu
Soola ja pipart
Tabascot
Basiilikut
peterselli
röstsaia

Valmista sisefileest hakkliha. Maitsesta hakkliha tugevalt soola ja pipraga. Lisa pressitud küüslauku, hakitud sibulat, kappareid või hapukurki. Sega mass läbi lusikatäie adžikakastme ning tomatipastaga ning maitseainetega. Vormi kätega biifsteek, aseta see taldrikule, vajuta keskele lohk ning pane sinna toores munakollane. Kes soovib, võib lisaks võtta veel vürtsikilu. Söö kohe praetud saiaga.

II EELROOG

Mozzarellasalat

500 g mozzarellat
500 g kirsstomateid
Oliiviõli
Soola, pipart
Tilli
Balsamicot

Sega kausis mozzarellakirsid ning kirsstomatid ning vala peale oliiviõli ja raputa soola-pipart. Sega salat korralikult läbi ning aseta taldrikule salatilehele. Kaunista balsamicoga.

PEAROOG

Grillitud lõhe veinikastmes

1 kg lõhefileed
2 porgandit
1 sibul
Tilli
1 pk vahukoort
1 pudel valget veini
Kalapuljongit

Aseta fooliumisse umbes 200-grammised lõhefileetükid ning kata need tükeldatud porgandi, sibula ja tilliga. Vala juurde vahukoor ja sortsuke valget veini. Lisa maitseaineid. Küpseta kala 185-kraadises ahjus 12 minutit. Serveeri kartulipüreega.

MAGUSTOIT

Meekook mustikamelbaga

1 kg magusat muretaignat
2 pakki hapukoort
300 g mett
Ämma keldrist pärit mustika toormoosi

Rulli tainas laiali. Küpseta kõik põhjad eraldi 200º C juures ahjus kuldseks. Lõika kihtide servad kohe peale ahjust väljavõtmist sirgeks, sest pärast jahtumist muutuvad lehed rabedateks. Servadest tee puru, millega katad koogi küljed ja raputad peale. Enne koogi kokkupanemist peavad olema põhjad jahtunud. Sega hapukoorest ja mees kokku kreem jning jaota kihtide vahele hapukoorekreemi, peale ja servadele puista koogipuru. Hoia enne serveerimist vähemalt 12 tundi jahedas. Serveeri ämma keldrist pärit purustatud mustika toormoosiga.