Esmaspäeval kell 20 alustab uut hooaega “Ärapanija”, kus Mart Juure kõrval hakkavad Eesti asja ajama Gaute Kivistik ja Ott Sepp.

Kohe pärast seda, kell 20.30 algab uus meditsiiniteemaline saatesari “Tohter Olaf”. Saatejuht Olaf Suuderi eestvedamisel räägitakse ilma valehäbita kõige olulisemast - inimesest ja tema tervisest. Lisaks arstidele ja asjatundjatele saavad sõna ka inimesed, kes on ise hädas mõne terviseprobleemiga. Särtsu lisavad põnevad eksperimendid ja reportaazhid.

Samuti saame arvutianimatsioonide abil piiluda inimese organismi ja näha, mis toimub näiteks meie veresoontes või kuidas toimib inimese soolestik. Ehkki käsitletakse ka väga valusaid ja mahavaikitud teemasid, on saate meeleolu ikkagi positiivselt elurõõmus.

Kohe pärast “Tohter Olafit”, kell 21.30, stardib põnevussarja “Mentalist” uus hooaeg. Oma rolli eest Emmyle ja Kuldgloobusele esitatud Simon Baker kehastab geniaalset politseinõustajat Patrick Jane’i, kelle telepaatiline võime aitab läbi näha ka kurjategijate kõige riukalikumad käigud.

Vaata, kuidas möödus "Toher Olafi" esimese saate salvestus ning kes selle hoogsalt kaasa lõid.