Olivia ütles Undercoverile, et asi ei ole veel kindel, kuna kõik asjaosalised ei ole käsikirja heaks kiitnud. Tema sõnul on algupärases linateoses Franckyt kehastanud Didi Conn teinud käsikirjaga tööd umbes viis aastat. Kui filmiseltskond tähistas hiljuti filmi DVD väljatoomist, esitleti neile uue filmi tegemise ideed ning kõik olid sellega päri.

Filmi tegevustik toimub kaasajas ehk esimesest filmist 25 aastat hiljem ning Sandy ja Danny (Olivia ja John) on täiskasvanud tütre vanemad. Olivia sõnul on kuulujutud, et nende tütart mängib Kylie Minogue, enneaegsed, kuna käsikiri ei ole veel valmis.

Samas tunnistas ta, et nad kavatsevad John Travoltaga filmis osaleda.

Paljud algupärase filmi tegelastest ei ole teineteist aastaid näinud, mõne vahel on aga tihedad sidemed. Filmis Kenickied kehastanud Jeff Conaway abiellus Olivia õega ja kuigi paar on praeguseks lahutatud, käivad nad endiselt tihedalt läbi.

Olivia Newton-John toob lähiajal välja oma uue albumi “2”, mis koosneb duettidest ja millel esinevad osad artistid on praeguseks surnud. Muuhulgas teevad albumil kaasa Peter Allen ja Johnny O’Keefe.