Paljudele ei tule uudisena, et esimese Bondina astus 1963. aastal kinolinadele Sean Connery. Connery tegi salaagendist ürgmeheliku, karvase rinnaga murdja, kes suutis endast siiski (naiste) seltskonnas stiilse mulje jätta. Connery jaksas Bondi teha kuus korda järjest.

1969. aastal võttis teatepulga üle George Lazenby, kes kahjuks jäi ebaõiglaselt oma eelkäija varju. Võimalik, et süüdi on filmide kvantiteet - George mängis vaid ühes.

Roger Moore tegi seejärel Bondist aga siidipatjadelt alla hüpanud osava krahvi, kes liugles probleemidest läbi nagu Thames'i jõe kogenud mudalõhe. Moore'i teravat huumorit ja moodsat olemist sai nautida seitse filmikorda (1973-1985).

Graatsiliselt kandiliste lõugadega Timothy Dalton (1987-89) ja Pierce Brosnan (1995-2002) olid nii ilusad salaagendid, et vist isegi pahad maailmavallutajad kartsid neid katki teha.

2006. aastal agendistunud Daniel Craig tõi Bondi ilumaailmast alla tagasi ja rohkemgi. Kohe nii alla, et 007-l peksti lausa meheuhkus vigaseks ja härra pidi naiste rõõmustamises esimest ajaloos korda pausi tegema! Kuuldavasti kasvab Craig-Bondile uues filmis ka habe ette...