ETV alustas aastalõpu programmiga juba hommikul, kui läks eetrisse "Hommik Anuga" erisaade. Vaatajaid üllatati salapärase Anu Välba teisikuga. Õhtul jätkati huumorisaatega "Elu parim nali" ja "Õnne 13" erisaatega, kus osalised tegutsesid Morna asemel Tallinnas.

Riigitelevisiooni õhtu naelaks oli kindlasti "Ärapanija", mis läks eetrisse mitmes osas. Muul ajal läks eetrisse otseülekanne Vabaduse väljakul toimuvast kontserdist.

ETV aastavahetus 2018-2019

Kanal 2 koostas oma õhtu "Aastavahetus Kanal 2-ga" saate ümber, mida juhtis "kuldne kolmik" Robert Rool, Piret Laos ja Jüri Butšakov. Enne seda viis "Reporter" vaataha pidudele, kuhu nad ise sel õhtul enam ei jõua sattuda, aga pidu on ikkagi vinge ja kõva.

Õhtu jooksul esinesid kanali eetris ka Laura Põldvere, Beebilõust, Uudo Sepp ja paljud teised. Nalja viskasid ka Anu Saagim, Kethi Uibomägi ja Liina Pulges.

"Aastavahetus Kanal 2ga" salvestus

Kanal 2 tõi eetrisse ka "Suure mängude õhtu" pidulik aastalõpu erisaade Daniel Levi Viinalassi juhtimisel.

TV3-s oli õhtu läbivaks saateks "Papad mammad: suur aastalõpu mõõduvõtt", mis oleks pidanud olema piisavalt põnev, et hoida vaatajaid terve õhtu vältel kanalil.

Papade ja mammade vahele olid põimitud erinevad saated. Õhtut alustas "Mida toob aasta 2019?". Oma aastaennustused tõid teieni selgeltnägijate ja astroloogide raskekahurvägi – Marilyn Kerro, Ilona Kaldre, Nõid Anete, Evald Kotkasulg, Igor Mang ja Edda Paukson.

Õhtu jooksul võis näha ka piisavalt Sepo Seemanni nägu, kelle näosaate klippidest koostati lausa kolm erinevat saadet.

TV3 õhtu täheks oli mõeldud Henrik Normanni "Edekabel", mis on kindla peale minek, sest inimesed ikka armastavad paroodiasaateid.

Avalda arvamust ka kommentaariumis!