Saate teises pooles olnud intervjuus Oliver Kõvaskiga rääkis Võrno mitmetest teemadest, muuhulgas päris ta Oliveri käest ka selle kohta, miks ei ole viisakas kasutada sõna "neeger".

Väike poiss sattus küsimusest kimbatusse ja ei osanudki selle peale midagi kosta. Samuti uuris Võrno seda, palju Oliver eelmisel aastal raha teenis. "200 eurot," vastas Oliver ja lisas, et ostis selle raha eest endale viiuli.

Intervjuu alguses päris mees Oliverilt, et kui ta Kersti Kaljulaidiga nõnda hea sõber enda arust on, siis miks viimane teda EV 100 pidustustele Tartusse ei kutsunud. Oliver ei osanud sellele samuti esiti vastata ja siis pakkus, et "äkki ma ei ole piisavalt kuulus".

Oliver pakkus ka, et võib-olla oli ta ürituse jaoks liiga noor, millele Võrno vastas tõenäoliselt vihjega Hannes Hanso pihta sõnades, et seal oli ka palju nooremaid külalisi.

Veelgi küsis Hannes lapse käest seda, mida ta arvab hiljuti tema ema poolt sotsiaalmeediasse postitatud abipalvest tulnud skandaali kohta. Peale seda kutsus Võrno üles inimesi kandma raha tema telesaate kontole selle tarvis, et ta saaks Oliveri Aafrikasse reisile viia ja talle suuri loomi näidata.

Hea lugeja, avalda arvamust kommentaariumis, kas Hannes Võrno küsimused Oliverile olid üle hea maitse piiri!

Vaata saatelõiku allpool!

Võrno sõnas ise oma saate kohta, et see ei hakka olema selline programm, kus peamiseks on kellelegi äravajutamine või erilise otsekohesusega silmapaistmine. "Seda otsekohesust või järelemõtlematust ja lahmimist on meediaruum täis,“ sõnas ta.

"Aeg on väga küps selleks, vahepeal tegin muid asju, teenisin riiki, käisin välismissioonil, tegelesin etenduskunstiga, kirjutasin raamatut, nüüd tulen televisiooni tagasi. Ma teen seda, mida ma tahan, ma ei pea kellegi käest küsima, kas mul on selleks luba või mitte, ma ei ole õukonna ega parketi kuulekas. Kui ma tahan televisiooni teha, siis ma lähen televisiooni ja teen saadet," lubas Hannes saadet tutvustades.