Räppari uues loos kõlavad riimid nagu "Ja mul on lihtsalt kurb, et siuke lõpp on sellel lool. ETV või TV3 võtke tööle Robert Rool," ja "Kes viitsib vaadata tunniajast saadet, kus 45 minutit räägitakse sellest, mis täna saates tulekul?".

TV3 "Seitsmesed" otsustasid konkurentidele vett veel rohkem peale tõmmata ja lasid uut hitti saate lõpus. "Nüüd me laseme teile uut nublu lugu, mis võtab hästi kokku Eesti telemaastikul toimuva," ütles uudisteankur Keili Sükijainen.

Ka "Reporter" tegi julge sammu ja otsustas nublu uuest loost oma saates isegi rääkida, kuigi enamik laulust tögatakse just nende vähenevat vaadatavust ja kvaliteeti. Saatetegijad otsustasid taas mainida ka nublu pärisnime ja näidati ka tema nägu ilma prillideta, kuigi artist on korduvalt andnud mõista, et ta ei soovi seda.

Vaatamata nublu teravale kriitikale, otsustasid "Reporteri" tegijad keskenduda hoopis Ivar Vigla tutvustamisele, kelle nimi käib korduvalt loo refäänist läbi.

Kuna laulus mainiti ka saatejuhti Robert Rooli, kes alustas sel nädalal saate "Õhtu!" juhtimist, tuli ka seal saates nublu uus pala jutuks. Kuigi mõminaräpparit ennast ei mainitud, küsis Jüri Butšakov Roolilt, et kas temaga kolmapäeval midagi suurt muusikalist ka juhtus. Meeste humoorika vestluse ajal käis stuudio ekraanidel pildid nublu uuest videost.