Järgmise ehk 11.hooaja võteteks valmistutakse juba praegu, sest stsenarist Mihkel Ulmanil on värsked ja värvikad lood teleekraanile toomiseks valmis. "Oodata on seiklust, kindlasti humoorikaid hetki ning kõigele lisaks uut tegelast, kellest kujuneb midagi enamat kui kõrvalosatäitja," vihjas Ulman.

Raugematu säraga jätkavad uuel hooajal "Kättemaksukontori" peaosades Kadri Adamson ja Elina Reinold. Elina Pähklimägi alates kevadest sarjas kaasa ei tee.

"Elinal on seoses tulevikuga muud plaanid ning ta ei soovinud enam sarjas jätkata. Fännid aga võivad end valmis seada võluvaks kohtumiseks uue tegelasega, kes on suurteks seiklusteks valmis," kommenteeris TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.

"Täname Elinat, kes end Häidi Ōigepaulusena rahva südameisse mängis. Ühtlasi jääme ootama kevadet, mis tõotab tulla varasemast veelgi põnevam," märkis TV3 tegevjuht Priit Leito.

Ka selle suve alguses lahvatas sarjaga seoses pommuudis, et sealt lahkub armastatud võtmetegelane Frida Arrak, kelle asemele tuli Feya ehk Elina Reinold. Loe lisaks: Hüvasti, Frida Arrak! Marika Vaarik lahkub "Kättemaksukontorist"!

Kes tuleb Häidi asemele, seda hetkel ei tea!