Ta osales Russell Crowe'i, Hugh Jackmani, Anne Hathaway ja teiste kõrval suurejoonelises muusikalfilmis "Les Misérables" ("Hüljatud"), kehastas legendaarse tuntuse saavutanud pornostaari eluloofilmis "Lovelace", andis hääle animeeritud eepose "Epic" ("Varjatud kuningriik") kangelannale jne.

Järgmiseks täidab Seyfried ambitsioonikat ülesannet leida ja "kodustada" ideaalne poiss-sõber komöödias "He's F-ing Perfect", mille tootjate seas on muuhulgas koomik Will Ferrell.

See tähendab ilmselt julget ja siivutut lähenemist, mille poolest Ferrell kuulus on, aga millest oskavad viimasel ajal lugu pidada ka naistähed nagu Cameron Diaz ("Bad Teacher" – "Halb õpetaja") ja Sandra Bullock ("The Heat" – "Karm paar").

Loo keskmes on neiu, kes nuhib Facebookis sõbrannade kohtingukaaslaste järel, et neid võimalikest jobudest eemal hoida.

Paraku leidub järjekordses uurimisobjektis lausa kõike, mida ta mehelt ootab, nii et tekib vajadus veenda sõbrannat kutti hülgama.

Seyfried on Eesti kinosõbrale silma jäänud muuhulgas muusikali "Mamma Mia!" filmivariandis (2008), nimiosalisena põnevikus "Red Riding Hood" (2011, "Punamütsike"), kus tuntud muinasjuttu on töödeldud Hollywoodi suurimate eeposte vaimus ja ulmepõnevikus "In Time" (2011, "Laenatud aeg") Justin Timberlake'i kõrval.