LP kirjutab, et ühes stseenis nimelt see juhtub ja teineteise külge aheldatud paar lahendab ebamugava olukorra läbi maja kööki tuterdades ja seal end õliga üle kallates.

Seksuoloog Imre Rammul kinnitab, et ehkki tegemist on levinud linnalegendi ja anekdoodistsenaariumiga, juhtub peenist pidi partnerisse kinni jäämist siiski ka päris elus. Paljud on ilmselt näinud, kuidas paaritunud koerad enam teineteisest lahti ei saa. Neil ja teistelgi kiskjalistel on peeniseluu, mis võib minna nihkesse ja isase kinni jätta. Inimestel sellist luud pole ja Rammul arvab, et ehk just seetõttu peetakse inimeste sellist kinnijäämist müüdiks.

See-eest on võimalik, et ehmatuse või terava valuaistingu peale tõmbuvad naise tupelihased nii palju kokku, et peenis pitsub ega pääse välja. "Tuju ei pruugi enam sugugi vastav olla, aga erektsioon ka ei kao, sest vere tagasivool on suletud," selgitab Rammul. Ise ta kinnijäänud paare näinud ei ole.

"See on selline akuutne seisund, et ega paarike ju valssi tantsides seksuoloogi kabinetti ei tule," muigab ta. Ent üks sugulane on Rammulile rääkinud luhal seksides kinni jäänud paarist, kelle sugulased pidid lõpuks kiirabiautosse tõstma. Peenist niisama välja sikutada olevat isegi õli kasutades, nagu filmis tehti, üpris lootusetu. Abi on vaagnapõhja lihaste lõtvuma sundimisest. "Ega sellisest võimalusest seksuoloogiamanuaalides suurt ei räägita, sest tegemist pole kuigi levinud probleemiga," põhjendab Rammul.