Kas suvi on juba planeeritud?
Suvel mängin Rakvere Teatri suvelavastuses „Maailma kõige õnnelikum küla”. Pärast seda on plaan veidi reisida maailmas ja kindlasti ka kodusaarel puhata. Sügis toob juba uue lavastuse proovid ja esietendub lavastus Frida Kahlost, kus ma mängin.

Millised rollid on teie jaoks olnud kõige olulisemad?
Möödunud aasta oli oluliste rollide aasta minu jaoks. Rakvere Teatris tuli välja lavastus „Viimase öö õigus“ , mille ainuke naisroll on minu kanda. Lavastaja Raivo Trass oli nõudlik ja põhjalik lavastaja ning pälvis ka Eesti teatriauhindade andmisel parima lavastaja nominatsiooni. Töö selle lavastusega oli ja on minu jaoks oluline. Ka lastele jõuluks mängitud Eili Neuhausi lavastatud „Lumehelbeke“ oli kaunis ja meeldejääv töö. Nendes teatritöödes oli vastutust ja tähendust, mida ma näitlejana vajan.

Aga tele? Millal ja kuidas te sattusite mängima populaarsesse telesarja “Õnne 13” Uuevariku Intsu pruuti?
Aastal 2011 kutsus Ain Prosa mind mängima Õnnesse Morna linnapea sekretäri. Minu tegelase nimeks sai Anu, muide Anu Välba järgi, selle pakkus välja Taavi Teplenkov. Tookord tegelane pikemalt sarja ei jäänud, aga siis, kui Uuevariku Intsule hakati Morna pealt pruuti otsima, siis naljatasime ükskord sel teemal Anne Veesaarega ja tema pakkus Prosale selle mõtte, see talle väga meeldis ja minu tegelane toodigi 2014 sarja tagasi.

Kas te vaatate ka ise “Õnne 13” sarja pidevalt?
Laupäevaõhtuti, kui teatris mul etendust mängida ei tule, siis tahan ikka “Õnne 13” uue osa ära vaadata. Sarja on ka selles mõttes kasulik vaadata, et olen saanud sealt oma tegelase kohta teada infot, mida mul varem polnud. Oma stseenides teised tegelased on rääkinud omavahel minu tegelasest midagi sellist, mida ma varem oma tegelase kohta ei teadnud, kuid see annab mulle kui näitlejale mõtteainet enda rolli tausta kohta. Seeläbi saab impulsse, kuidas seda tegelast mängida.

Kas on mingeid apsakaid või põnevaid seiku juhtunud televõtete käigus?
Suuri ootamatusi võtetel ette ei ole tulnud. Pigem on põnevust lisanud see, mida on mul kaamera ees tulnud seriaalides teha, nagu näiteks autoga kihutada või on mind paadist merre vee alla tõmmatud, et näidata uputamist. Sellised väikesed väljakutsed lisavad adrenaliini.

Kas suhtlete “Õnne 13” sarjas mängivate näitleatega ka võtete-väliselt?
Jah, Mairi Jõgi, kes mängib sarjas Annelit ja Mihkel Tikerpalu, kes mängib Intsu, on päriselus minu head sõbrad. Mairi Jõgi on minu kursuseõde teatrikoolist ja oleme mõlemad Improteater IMPEERIUM näitlejad. Sarjas mängivad Tarvo Sõmer ja Ülle Lichtfelt on minu head kolleegid Rakvere Teatris, ja Anne Veesaarega mängime koos lavastuses „8 armastavat naist”.

Kas võtate “Õnne 13” sarjas mängimist kui tööd või on lihtsalt põnev ettevõtmine?
Teletöö on ikkagi näitleja jaoks samuti töö. See on aga mõnus töötegemine. Seriaali võtteid tehes käivitub hoopis muu energia ja see on väga tervistav. Võtte seltskond on ülitore ja alati on võttelt tulles meeldiv tunne.

Kes kuuluvad teie enda perre?
Minu sünniperre kuuluvad minu ema ja isa, kaks õde ja vend. Minu enda peres oleme koos abikaasaga.

Milliseid ameteid olete pidanud oma senise elu jooksul ning millist tööd teete lisaks sarjas “Õnne 13” mängimise?
Enne teatrikooli minemist õppisin noorsootööd ja töötasin sellel ajal ka lastelaagri kasvatajana ja Nõmme Avatud Noortekeskuses noorsootöötajana. Aastast 2010 olen Rakvere Teatri näitleja ja aastast 2009 ka improteatri näitleja.

Millistes koolides te olete õppinud ja kus?
Olen lõpetanud Muhu Põhikooli ja Kuressaare Gümnaasiumi. Tallinnas õppisin noorsotööd Tallinna Pedagoogilises Seminaris. Seejärel suundusin õppima TÜ Viljandi Kultuuriakadeemiasse näitleja erialale.

Teie sünnipäev ja sünnikodu?
Olen sündinud 26. mail Tallinnas, kus elasin seitsmenda eluaastani. Kooli läksin juba Muhu saarel.

Millist muusikat te armastate kuulata ja kes on lemmikud estraadilt?
Stiililiselt meeldib mulle väga indie-, aga ka muu alternatiivne muusika. Ka mõned popmuusika esindajad võluvad mind aegajalt. Ka vanem estraadimuusika ja rocki esitajad on köitvad. Eesti bändidest üks lemmikuid on näiteks Paide bänd Ans Andur. Igikestvad lemmikud on muidugi Ivo linna ja Tõnis Mägi. Välismaa esitajatest on viimasel ajal lemmikud olnud Bat for Lashes, Austra, Sky Ferreiraja Taylor Swift.

Millist raadiojaama te eelistate?
Kuulan pidevalt Raadio 2 nii autos kui kodus. Sealne muusikavalik sobib mulle väga hästi. Samuti on mul sellel kanalil lemmiksaated “Hallo, kosmos”, “Olukorrast riigis” ja ka “Rahva oma kaitse”.

Põnevaimad seigad senisest elust?
Parasjagu põnevust on toonud minu ellu see, et olen saanud elada nii mitmes Eesti eri paigas, Tallinnas, Muhu saarel, Kuressaares, jälle Tallinnas, Viljandis ja nüüd Rakveres. Igal pool on meeldinud ja on väga huvitav alati olnud näha ja tunnetada eri kohtade elu ja inimesi.