29-aastane Anni rääkis lahutatud peres kasvamisest: "Aga mul on hea meel vaadata, et mu mõlemad vanemad on õnnelikult uues abielus! Olin 16-18 aastane, kui see juhtus ja see venis. Mulle mõjus see omamoodi - sain oma mässumeelsuse koolis välja elada. Otsisin tähelepanu."

Kui tema vanemad lahutasid, abiellus Tomi aga juba Ithaka Mariaga. Oma vastsest abikaasast kõvasti noorem Anni tõdeb: "Me oleme oma vanusevahe üle küll nalja visanud, et kui vana ma olin ja mis ma tegin, kui tema juba abielus oli."

"Tomi on minu tüüpi inimene - me keskendume palju üksteisele. Oleme teadlikult võtnud valiku mitte ahvatlusi tekitada. Minul ei ole meessõpru, kellele helistaks, et mis teed. Mõnel on ja see toimib, aga meil on arvamus, et tänapäeva ühiskonnas, kus ahvatlusi on igal sammul ei pea neid juurde tekitama," on tal silmi vaid oma abikaasale ning ta tunnistab, et ka jalgpalliseltskonnas surub ta oma naiselikkuse ja seksuaalsuse tagaplaanile.

Aga mida oleks õigem küsida jalpallihiid Aivar Pohlaku tütrelt, kes meeste seltskonnas kasvanud, kui seda, kas jalgpall on parem kui seks? "Ma kuskilt intervjuust lugesin kunagi, et mu isa ütles tabavalt - kui sellega on hõivatud 11+11 meest ja sina, siis on kindlasti jalgpall parem," ei soovinud ta arutleda sel teemal aga pikemalt.