26. detsembri õhtuks, kui numbrid suleti, oli kogutud 215 400 eurot. Lisaks oli ELIL arveldusarvele kantud 2541 eurot - kokku siis 217 941 eurot.

"Jõulutunneli" kogutud raha on mõeldud spetsiaalsete jõumasinate ostmiseks, mis võimaldavad haiguste või trauma tagajärjel tekkinud liikumistakistusega inimestel neile sobivaid ja jõukohaseid harjutusi teha, et liikumisvõimet taastada või parandada.
"Ma ei ole kunagi kahelnud, et Eesti inimesed on väga suure südamega. Seda näitab annetajate arv. Kümned tuhanded hoolivad, et liikumispuudega inimestel läheks paremini. Südamlik tänu kõigile!" ütles Eesti Liikumispuudega Inimeste Liidu tegevjuht Auli Lõoke.

"Jõulutunneli" meeskond lootis, et raha koguneb nii palju, et saaks avada kaks treeningkeskust - ühe Põhja- ja teise Lõuna-Eestisse. Auli Lõoke kinnitab, et treeningsaalid tulevad - nii Tallinna kui ka Tartusse.

"Jõulutunnel oli eetris läbi päeva. Otsesaateks olid saatejuhid Piret Järvis ja Urmas Vaino kutsunud stuudiosse toredaid külalisi ja muusikuid, teiste seas Ott, Lepland, Rasmus Rändvee, Inga ja Toomas Lunge, Daniel Levi, Sandra Nurmsalu, Janika Sillamaa ja Kaarel Orumägi, Trio Romansid.

Lisaks korraldas "Jõulutunnel" tänavu kaks erilist kontseti Niguliste Muuseumis. Esimesel kontserdil esines kammerkoor Collegium Musicale, solistideks Viinis töötav sopran Katrin Targo ning koori dirigent Endrik Üksvärav.

Teisel kontserdi laulsid Birgit, Tanja, Mikk Saar, Pearu Paulus, Hanna-Liina Võra, Kalle Sepp, Getter Jaani, Beyond Beyond, vokaalansambel "Others" ja Tallinna Poistekoor Lydia Rahula juhatusel. Lauljaid saatis ansambel Swingers.
"Olen väga tänulik meie muusikutele, kes tulevad alati esimesel jõulupühal, kui me neid kutsume, ning on valmis laulma "Jõulutunneli" heaks. Heategevus on neile nii loomulik osa elust," tunnustab saate produtsent Ene-Maris Tali muusikuid.

"Jõulutunneli" stuudiorežissöör oli Maire Radsin, ülekanderežissöör Marek Miil, videorežissöör Aile Ellmann, toimetaja Marika Kaasik, vastutav toimetaja Ulvi Pihel, assistendid Dmitri Hljupin ja Vladlen Pobjaržin, muusikatoimetaja Kaia Häelme, kunstnikud Ivi Piho ja Marek Jakobi, juhtoperaatorid Tarmo Korol ja Raul Priks, Collegium Musicale produtsent oli Ruth Alaküla, "Jõulutunneli" produtsent oli Ene-Maris Tali.

"Jõulutunnel" oli ETV-s eetris 17. korda.