Anna ja Kristjan Pihli juhtimisel tõi “Jõulutunnel” läbi päeva vaatajateni videolugusid, kohtumisi otsestuudios ja kaunist pühademuusikat. “Jõulutunneli” kogutud annetustega saab Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond toetada haruldasi haiguseid põdevate laste ravi ja pakkuda peredele tuge, et keegi ei peaks raskel hetkel end üksi ega lootusetuna tundma.

Eilse saatepäeva lõpuks oli “Jõulutunneli” annetustelefonidele laekunud rohkem kui 280 000 eurot, Lastefondi esindaja Küllike Heini sõnul on fondi kontole laekunud veel 5000 eurot. “Jõulutunneli” numbrid jäävad avatuks 30. detsembri südaööni. Helistades numbrile 900 7701 saab annetada 5 eurot, numbrile 900 7702 on annetussummaks 10 eurot ja numbrile 900 7703 saab annetada 25 eurot.

“Jõulutunneli” seekordset saadet juhtisid Anna ja Kristjan Pihl. Videolugusid üle Eesti vahendasid Kaidor Kahar, Hannes Hermaküla, Christel Karits, Mai Palling, Aivi Parijõgi, Silvia Karro, Siiri Ottender-Paasma, Marit Valk ja Jüri Nikolajev. Muusikat pakkusid läbi päeva erinevad Eesti artistid, sh Stig Rästa, Maarja-Liis ja Noorkuu, Kadi Voorand, Trad.Attack!, Ott Lepland jpt. Üllatuse valmistas ka saatejuht Kristjan Pihl, kes koos Rein Rannapiga esitas loo “Suudlus läbi jäätunud klaasi”.

„Jõulutunneli“ meeskond: režissöör Sander Allikmäe, toimetajad Marika Kaasik ja Ene-Maris Tali, kunstnik Ivi Piho, muusikatoimetaja Birgit Rae, produtsent Ene-Maris Tali.

“Jõulutunneli” videolugusid saab vaadata portaalis, ETV toob kokkuvõtvas saates videolood vaatajate ette veelkord 30. detsembril kell 18.45