Kui augustis minnakse suurele suvetuurile, siis selle nädala teisipäeval ning neljapäeval, 6. ja 8. juuni õhtutel on võimalik kontserti näha juba Käsmus, iga-aastase sarja Kaunid Kontserdid Käsmus raames, kus tulevad lavale ka mitmed Eesti lauljad, kes tuuri raames publiku ette ei jõua.

Nii saab Käsmu "Laula mu laulu" kontsertidel näha näiteks Genkat, Marju Länikut ja Ivo Linnat. Lisaks laval ka tuuril osalevad Tanel Padar, Ines, Koit Toome, Liis Lemsalu, Jaagup Kreem, Jaan Pehk, Maarja, Laura ja Karl-Erik Taukar. Meeleolu lisab kontserdile õhtujuht Juss Haasma, kes lauljaid sugugi laval rahule ei taha jätta. Oma panuse on andnud stsenaariumi valmimisse ka Mihkel Raud.

"Kui augustis toimuv suvetuur on suurejoonelisem, suurema lava ja ekraaniga, siis Käsmus toimuvad "Laula mu laulu" kontserdid eristuvad vahetuma ja intiimsema atmosfääriga," sõnas "Laula mu laulu" kontsertide produtsent Villu Veedla.

"See energia, mida artistid neid lugusid vabaõhulavadel esitades väljendavad, on palju ehedam ja võimsam kui teleriekraani vahendusel," lubab ka muusikaline juht Tomi Rahula.

Kanal2 menusaade "Laula mu laulu" kestis viis hooaega ja tõi publiku ette teiste seas hitid "Torm", "Sunflowers", "Täna öösel", "Karikakar", "Sa ju tead" jpt.