Eksklusiivne avaldatud katkend paljastab vürtsika seiga sellest, kuidas 2004. aastal, kui Cryer lahutas oma abikaasast, palus ta, nagu ka sarjas mõnel korral, tegelikkuseski Sheeni abi prostituutide leidmisel. Edukalt.

"Olin halvas seisundis vahetult pärast oma lahutust ja ei tundnud end kohtinguhuvilisena. Olin emotsioonalne vare, mis kasu olnuks minust naisele, kellest ma oleks ka huvitatud olnud? Otsustasin, et võin sama hästi kelellegi maksta seltskonna ja teatavate intiimsete naudingute eest, et saada vastasoo ihalus taastatud."

“Minu prostituudi kasutamise ajad olid täpselt nii veidrad, kui kujutlete. Esimesel katsel kasutasin väljakutset, mis tähendab, et ta tuleb sinu juurde. Minu valitud teenusepakkuja sõitis valge BMWga ning tõi kuuldavale seksika soome aktsendi. See oli väga sõbralik kogemus, võibolla seepärast, et seksuaalakt on päris hea jäämurdja vestlusteks. Järgmine kord läksin tema juurde, mis ilmselt tegelikult küll tema oma polnud. Istusime ja püüdsime viisakusvestlust arendada ja jõudsime jutuga hiljutiste aktsiaturgude muutumisteni. Kuidagi läkski nii, et veetsime 25 minutit minu makstud tunnist, aidates tal finantsasju planeerida."

Cryer räägib raamatus ka sellest, kuidas ta hea sõbrana pidi Sheeni pornoajakirju võtteplatsil peitma, kui Sheeni naine Denise Richards neid vaatama tuli.