Täna kell 19 on eetris „Reporteri aastalõpp“, mis sel aastal kütab peotuju üles armastatud Eesti muusikute seltsis ja pakub kaasa laulmist ning tantsimist igale eale. Teiste seas on kohal Smilers, Koit Toome ja Getter Jaani, Kõrsikud ja Apelsin. Näitame ära aasta jooksul juhtunud kõige naljakamad saateapsud. Showd teeb Unistuste Kokteilibänd. Uus aasta on sinise lamba aasta ja sellele sobivalt möllab stuudios hunt lambanahas...

Kell 20:30 jõuab eetrisse ka lustakas „Naabriplika aastalõputrall“, mis on täis tuld ja sädemeid. Aastavahetus Esnas kipub vägisi ülekäte minema! Vallavanem on hädas oma proua taltsutamisega, kirikuõpetaja üritab aga külarahva seas Jeesuse mainet tõsta.

Kell 21:30 alustab mitmetunnine Teet Margna ja Kristjan Jõekalda juhitud hoogne aastalõpu-show „Aastavahetus Kanal 2ga“, mis on tulvil põnevaid külalisi, muusikat, tantsu, nalja ja ootamatusi. Külas on teiste seas Anne Veski, Sepo Seeman, Tõnis Mägi, Jarek Kasar (Chalice), Kaia Kanepi, Merlyn Uusküla, Hanna-Liina Võsa, Marvi Vallaste, ansambel Noorkuu, Henrik Normann, Vahur ja Liina Kersna ning Jan Uuspõld.

Teet ja Kristjan ei väsi üllatamast. Sedapuhku on nad selga tõmmanud balletikostüümid, et tantsida kankaani ja kehastuda graatsilisteks luikedeks. Lisaks osalevad Teet ja Kristjan ABBA kaverbändis. „Ma armastan ABBAt ja ma usun, et lugu, mille me esitame, on kõige ilusam uue aasta laul üldse,“ kommenteerib Teet. Kostüümid, mis selga tõmmatakse, on pilkupüüdvad. „Vanasti inimesed oskasid end riidesse panna, ma ei tea, mis tänapäeval inimestel viga on,“ kiidab Kristjan oma lavakostüümi.

„Eetriapsud 2014“ on Kanal 2s täna, 31. detsembril kell 18:30
„Reporteri aastalõpp“ on Kanal 2s täna, 31. detsembril kell 19
„Naabriplika aastavahetus“ on Kanal 2s 31. detsembril kell 20:30
„Aastavahetus Kanal 2ga“ on Kanal 2s täna, 31. detsembril kell 21:30