"Huvitav on aga see, et kui käisin 25. jaanuaril Kanal 2-s salvestamas intervjuud Postimees Meedia telekanalite juhi Kaspar Kaljasega, küsisin talt, mis on see, mis Kanal 2-e eetrist kunagi ära ei kao. Muiates ütles ta: "Lust ei kao Kanal 2 eetrist mitte kunagi." Vestluse käigus mainis ta siis, et kohe-kohe on oodata teadet, et Kanal 2-e tuleb tööle üks väga tuntud teletöötaja," räägib Himma.

"See vestlus toimus seega kolm nädalat enne "Kuuuurija" kanalivahetuse uudise tulekut. Pidasin neid võttepausil öeldud lauseid pigem veidrateks sõnakõlksudeks, ehkki peast käis ka siis läbi, et ega Katrin Lusti ometi Kanal 2-e meelitata. Küllap teab Lust ise kõige paremini, kas tema otsus sündis tunni või 24 tunni või kolme nädalaga, ehkki TV3-le teatas ta sellest telekanalist lahkumisest ette vaid neli päeva," lisas ta.

Katrin Lust vastas Õhtulehele, et tema arust võis Kaspar Kaljas hoopis nalja visata.

"Mina isiklikult arvan, et Kaspar Kaljas viskas nalja talle, kui oli selline arutelu, et lust ei kao. Minu nimi tähendab ju ka rõõmu ja lusti. Mina arvan, et Kaspar Kaljas mõtles rõõmus, lusti ja meelelahutust,“ ütleb Katrin Lust ise Õhtulehele.