Sarja peategelast kehastama asunud Saat on üks Türgi suurimaid staare, kel paparatsod igal sammul järel tolknemas. Kaunitar on abielus kohaliku popstaari Kenan Cihan Doğuluga, kellega peeti pulmad aastal 2014 Los Angeleses. Paar ollakse aga juba 2012. aastast.

Tuleb välja, et nüüd eestlaste südameid vallutava Saati mees on maarjamaalastele mitte sugugi võõras: kui Saati on nähtud teisteski Eesti telekanalitel jooksvates seebikates, siis Doğuluga toimus kohtumine aastal 2007, mil mees Türgile Eurovisionil 163 punktiga neljanda koha tõi, šeikides laval oma "haaremiga".

Meenutuseks ka veel niipalju, et sama aasta konkursil esindas Eestit vahest üks unustatumaid eurolugusid "Partners in Crime" Gerli Padari esituses. Juba järgmisel aastal järgnes aga tõeline häving, kui võiduriigis Serbias läks lavale Kriesiraadio ja "Leto svet".

Tänaseks viljeleb mees veidi teistlaadi muusikat, mis pole pooltki nii särtsakas kui talle palju kuulsust toonud eurohitt, kuid seevastu meeldivalt mahe ja romantiline (ja väga türgipärane):