“Mingi sõltuvusprobleem on,” teatas Kerro karmilt, analüüsides kardina taha peidetud inimese kätt, mille põhjal tal paluti selle omanikku kirjeldada. Käe omanikuks oli tuntud Vene näitleja Vladimir Sõtšov, 44-aastane pealtnäha rõõmsameelne mees, kel tore naine ning kaks väikest tütart.

Kui kõik teised sensitiivid rääkisid mehe kohta pigem head või siis panid täitsa mööda, siis Marilyn arvas mehe kohta kõik teadaolevad faktid ära, ent tema oletused mehe varjatud olemuse kohta ajasid näitleja lausa vihale.

“Paistab, et tal on naine juba kaua aega olnud. Teatud tüdimust on näha,” sõnas Kerro. “Inimesel on keeruline iseloom, krutib ennast üles,” lisas ta.

Kui kardin vahelt ära tõmmati, oli elektrit suisa läbi ekraani tunda. “Mis sõltuvus mul siis on?” nõudis näitleja ärritust tagasi hoides. “Alkohol, see peab olema alkohol,” vastas Kerro ausalt ning luges üles kõik tervisehädad, mis meest ees ootavad, kui ta pitsitõstmist ei lõpeta.

Loomulikult väitis mees hiljem Kerro ennustuste paikapidavust analüüsides, et mingit sõltuvust ja iseloomuhäda tal pole: normaalne mees, kellele vahest meeldib napsu võtta. Küll aga rõhutati ka saates, et mehe tuju oli täiesti rikutud — ehk oli tõde valus kuulda?

Kuigi mees hindas Kerro oskusi, siis võitis tema südame hoopis keegi teine. Küll aga oli Kerro tugev ka teises katses ning ehkki parimat sensitiivi sel nädalal välja ei kuulutatudki, siis jätkab Kerro seni ühe liidrina. Kes on tema peamised konkurendid, tutvustame õige pea!