""Köök" on tühistatud. Oli lõbus," läkitas Märt Koik Twitterisse napisõnalise sõnumi. Kanal 2 produktsioonijuht Mari-Liis Veskus ütleb Publikule, et komöödiasarja kevadhooaeg lõpeb plaanipäraselt 7.mail: "Sügishooajast on veel vara rääkida. Kindlasti jätkuvad Kanal 2 ekraanil paljud televaatajate senised lemmikud, kuid tuleb ka uusi põnevaid saateid. Sügisel saab Kanal 2 25 aastaseks, seega saab vaataja nautida eriti head programmi. Hetkel keskendume suvehooaja käivitamisele ning sügise kohta anname täpsemat infot juba suvel."

Märt Koik: “Noh, käesolev hooaeg tõmbab praeguste peategelaste liinid kokku. Seetõttu oli kogu meeskonnal valmisolek, et võib-olla jääb sarja tootmine katki, kui Kanal 2 uut hooaega ei telli. Tegevprodutsent hoidis meid ilusasti informeerituna ning teatas, et sarja enam ei toodeta.”

“Praeguse seisuga öeldi meile, et "Köök" ei jätku ja asemele tuleb midagi muud. Aga see ei olnud kuidagi jahmatav uudis, kuna me olime selle võimalusega arvestanud,” lisas ta.

Möödunud kevadel lahkus sarjast üks peaosalisi, Kristjan Kasearu alias Maks. "Minu tegelaskuju Maks läheb mõneks ajaks ära, aga kui vaadata Venemaa variandi osi, siis tuleb ta mingil hetkel tagasi. Vaatame, kuidas meil Eestis läheb," ütles Kristjan Õhtulehele, et "Köök" on sisseostetud formaat. "Praegune stsenaarium läheb üsna Vene variandi järgi. Ma ei tea küll, et oleks väga suuri muutusi sisse tulnud," lisas mees.