Jõekalda ja Margna on varasemalt ringi rännanud näiteks Venemaal, Indias, Ameerikas ja Lõuna-Ameerikas. "Pärast igat reisi ma ütlen, et ei tee enam mitte midagi, nüüt aitab, kriips peal!" ütles Jõekalda Kanal 2 telehooaega kokkuvõtvas saates. "Ja sellepärast on Teet mulle vastu tulnud, et me oleme iga kahe aasta tagant seda teinud. Ma nagu unustan kõik, mis on olnud ja siis on jälle hea," kirjeldas Kristjan.

Nüüd on Kristjan Jõekalda kindel, et sõbramees Margna trikitamine enam talle ei mõju. "Nüüd on kõik, rohkem ei tule," jäi Jõekalda enesele täiesti kindlaks.

"Me oleme nii pikalt neid saateid teinud, palju erinevaid kohti näinud. Me oleme alati rääkinud, et Aafrikasse me ei lähe, aga ma olen hakanud mõtlema, et..." sõnas Margna, vaadates Jõekaldale õite kelmikal pilgul otsa. "Miks mitte sinna üksi minna, on Teet mõelnud," naeris Jõekalda teravalt sõbra jutule vahele.

"Tegelikult Aafrika on täitsa hea mõte, seal on väga palju turvalisi tsoone ja paiku, kus on vahva reisida, kus on kaunist loodust ja huvitavat kultuuri," rääkis Margna.

Kas kaks kanget on tõesti igaveseks teleajalugu või lähevad julged mehed veel mõnda avastamata paika? Seda näitab ainult aeg!