Jüri Sonberg on osalenud staarisaate kõigi nelja hooaja eelvoorudes, pälvides alati positiivset tähelepanu. Kuigi kollast kaarti pole kohtunikud Jürile seni andnud, on teda castingutele alati avasüli tagasi oodatud ning tema järjepidevust ja püüdlusi soojalt tunnustatud. Televaatajatele sai Jüri tuttavaks lennuka esitusega staarisaate avahooajal, misjärel hakati teda Kasatšoki-Jüriks kutsuma. Kindlasti on kõigil värskelt meeles ka Jüri viimase hooaja omaloominguline etteaste „Raudrohi“.

Sel aastal Jüri enda kirjutatud lauluga võistlustulle ei lähe, pala valikul inspireeris teda hoopis kõigile tuntud laulja: „Tänavune lugu on Jaak Joala repertuaarist ning valiku põhjus on lihtne – see laul meeldib mulle väga ja on südame sees.“

Jüri valmistub eelvooruks tõsiselt, tehes koostööd ka tuttava muusikaõpetajaga. „Valitud lugu on varjundirohke ja võimaldab hääleulatust näidata. Samas pole mul soovi Jaak Joalat kopeerida, vaid eelkõige esitan laulu läbi enda, muutes selle nö minulikuks,“ kirjeldab Jüri.

Jüri Sonbergi sõnul on tema ettevõtlikkus innustanud ka teisi, konkreetsemalt üht noormeest, kel on seni superstaarisaates osalemiseks julgust nappinud, kuid kes ehk nüüd siiski eelvoorudesse jõuab.

„Eesti otsib superstaari 2012“ eelvoorud toimuvad neljas Eesti linnas:
11. augustil Narvas
18. augustil Viljandi Pärimusmuusika Aidas
25. ja 26.augustil Tallinnas Solaris Keskuses
1. ja 2. septembril Tartus Tasku keskuses ja Dorpat konverentsikeskuses

Kandideerimiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel: http://superstaar.tv3.ee/

Viienda superstaari otsingutele on oodatud kõik 16-35-aastased, kelle suurimaks unistuseks on saada lauljaks.