Film „Soovide Puu” on visuaalselt elamusterikas must komöödia, mis kirjeldab kergelt karikatuurses võtmes meid igapäevaselt ümbritsevaid inimesi ja tänapäevaelu situatsioone, pakkudes mõnusat äratundmisrõõmu nii nooremale kui vanemale generatsioonile.

“Soovide puu” film on valminud ERR ETV ja produktsioonifirma Revolver film koostööna madalaeelarvelise Eesti mängufilmina.

Madalaeelarvelise mängufilmina on toodetud ka Ilmar Raagi mängufilm „Klass“, Andri Luubi „Kinnunen“ ja Elmo Nüganeni „Meeletu“. Filmi tootmist toetasid ka Eesti Filmi Sihtasutus ja Eesti Kultuurkapital.

“Soovide puu” on režissöör Liina Paakspuu esimene täispikk mängufilm.

Noor maatüdruk Liina (Elina Pähklimägi) tahab alustada iseseisvat elu. Lootes linnas paremaid võimalusi leida, sõidab ta Tallinna oma sugulase Ave (Marilyn Jurman) juurde.

Talle võõras linnas kohtub Liina erinevate mikromaailmadega, mille asukateks on rohkem või vähem kentsakad inimesed meie ümbert. Nad kõik soovivad midagi, on kuhugi teel. Nende soovide ja reaalsuse kokkupõrkel tekib absurdimaigulisi ja kurbnaljakaid olukordi. Kohanemisraskustega maadeldes leiab Liina lõpuks selle, mis aitab tal edasi minna, selle, mida ta tegelikult otsima tuli — iseenda.

Osatäitjad: Elina Pähklimägi, Marilyn Jurman, Ago Soots, Erki Laur, Elina Reinold, Andres Tabun, Anneli Rahkema, Margus Grosnõi, Raimo Pass, Ago Anderson, Kristjan Sarv, Liina Tennossaar, Robert Šimuk ja paljud teised värvikad kodanikud.

Rezhissöör: Liina Paakspuu
Operaator: Mait Mäekivi
Stsenarist: Martin Algus
Kunstnikud: Mare Raidma ja Kerstin Raidma
Montaazh: Jüri-Illimar Shestakov ja Mattias Naan
Helilooja: Janek Murd
Produtsent: Karin Reinberg
Tootja: Revolver Film

VAATA ka pilte eile toimunud filmi esilinastuselt: