Viimati nägime meesmodelle Derekit (Ben Stiller) ja Hanselit (Owen Wilson) rõõmsalt askeldamas omaloodud organisatsioonis „Derek Zoolanderi Keskus Lastele, Kes Ei Oska Hästi Lugeda Ja Tahavad Õppida Ka Muid Asju Hästi Tegema“ ning kurikael Mugatu (Will Ferrell) istus vangis. Nüüd aga tabab Dereki keskust koletu katastroof, mis sunnib mõlemad meeskaunitarid avalikkusest eemale tõmbuma ning viisteist vananemisvastast aastat hiljem leiame mehed maailma eri otstest vaikset erakuelu elamas.

Kui kumbki saab kutse Roomas toimuvale ülemaailmse kaliibriga moesündmusele, ei suuda nad vastu panna kiusatusele naasta oma kunagise kuulsuse radadele. Igaveses Linnas kohtuvad Derek ja Hansel veidrate ekstsentrikutest disaineritega, kellele kuulub uus moeimpeerium. Iludused taipavad, et moemaailm, mida nad kunagi nii hästi tundsid, on tundmatuseni muutunud, kui nad paisatakse ilma igasuguse tseremooniata põmaki tagasi rambivalgusesse.

Püüdes leida oma loogilist kohta selles tundmatus blogijate ja moevastaste moes, värvatakse duo peatama kurikavalat vandenõud, mis hävitaks igaveseks moemaailma lootuse taastada oma endine hiilgus. Ainult Derek ja Hansel suudaksid päästa moe.

Zoolander 2-s astub üles tohutu plejaad moe- ja muusikamaailma A-kategooria kuulsusi, eesotsas Justin Bieberiga, kellele tehakse kiirelt ja efektselt ots peale. Naispeategelastena teevad värvika etteaste Penelope Cruz (Kariibi mere piraadid: Võõrastel vetel, 2011) ja Kristen Wiig (Walter Mitty salajane elu, 2013). Komöödia lavastas Ben Stiller (Zoolander, 2001), kes oli koos Justin Theroux (Zoolander, 2001), John Hamburgi (Neetud naabrid, 2014) ja Nicholas Stolleriga (Kõigele “Jah“, 2009) ka stsenaariumi kaasautoriks.

Publik loosib 10x2 pääset selle filmi vabalt valitud seansile sel reedel, 26. veebruaril Apollo Kino Solarises. Loosis osalemiseks tuleb vastata õigesti allolevale küsimusele. Võitjad loositakse neljapäeva, 25. veebruari pärastlõunal ning võitjatega võetakse isiklikult ühendust.