"Riskikulleri" uute tehnikaimedega täiendatud järg "Täiskäigul edasi" on pidurdamatu ja hoogne.

Seikluspõnevike triloogia, mis vaimustas selle žanri austajaid, sai järje. "Riskikuller. Täiskäigul edasi" ("The Transporter Refueled") toob taas ekraanile kõik, mis oli eelmistes filmides meedejäävat: võitlusstseenid, huumori, efektsed tagaajamised, uued autod ja mõistagi James Bondi väärilise tipptehnika.

Frank Martin, endine erioperatsioonide palgasõdur ja superautojuht, hangib kõike, mida vaja, ning toimetab sinna, kuhu vaja. Tema salateenused on mõistagi väga kallid, taskukohased üksnes kuritegeliku maailma bossidele. Frank lähtub lihtsatest reeglitest: lepingu tingimusi ei tohi muuta, asjaosaliste nimed tuleb unustada, saadetisi ei tohi mingil juhul avada. Ent pole reegleid, mida teatud asjaolude korral ei tohiks rikkuda.

Isa sõidab Frankile Lõuna-Prantsusmaale külla, kuid mõnusast perepuhkusest saab pöörane tagaajamine ja pinev jälitamine. Saatuslik blondiin Anna ja tema kolm kaaslast kisuvad Franki vastu tema tahtmist grandioossesse pangaröövi. Hädaohtlikku loosse on segatud ka kohalik Vene mafiooso ja mitu kuritegelikku rühmitust, kes tegelevad inimkaubandusega. Frank ja tema isa satuvad surmasuhu. Et lootusetust olukorrast eluga pääseda ja päästa pahaaimamatu isa, peab riskikuller lükkama sisse täiskäigu, kihutama kiiremini kui lubatud – ja vähe sellest: koguni kiiremini kui võimalik.

Kauaoodatud filmi "Riskikuller. Täiskäigul edasi" tegemisest võtsid osa nii nimekad meistrid, nagu seda on filmide "Lucy" ja "Röövitud" loojad. Stsenaariumi kirjutas andekas Luc Besson. Peaosatäitja Ed Skrein ("Troonide mäng") särab perspektiivika ja karismaatilise tähena. Selle sügise stiilseim märulifilm kutsub kihutama Prantsuse Riviere maalilistele teedele.

Publik loosib 10x2 pääset selle filmi vabalt valitud seansile sel reedel, 11. septembril Solaris Kinos. Loosis osalemiseks tuleb vastata õigesti allolevale küsimusele. Võitjad loositakse neljapäeva, 10. augusti pärastlõunal ning võitjatega võetakse isiklikult ühendust.