Lavastaja Zack Snyderi („Terasmees“) filmis „Batman vs Superman“ kohtuvad Oscari-võitja Ben Afflecki („Argo“) kehastatud Batman/Bruce Wayne ja Henry Cavilli („Terasmees“, „Koodnimi U.N.C.L.E.“) kehastatud Superman/Clark Kent esimest korda suurel ekraanil.

Kartes, et keegi ei kontrolli jumalat meenutava superkangelase tegusid, astub Gotham City hirmuäratav ja võimas õigusemõistja ise vastu suurlinna kõrgesti austatud kaasaegsele päästjale, kuni ülejäänud maailm püüab selgusele jõuda, millist kangelast nad tegelikult vajavad. Samal ajal kui Batman ja Superman on omavahel sõjajalal, kerkib esile uus hädaoht, mis seab inimkonna suuremasse ohtu kui kunagi varem.

Snyderi lavastatud film põhineb Chris Terrio ja David S. Goyeri stsenaariumil, milles on võetud aluseks DC Comicsi tegelased, sealhulgas Bob Kane’i loodud Batman ning Jerry Siegeli ja Joe Shusteri loodud Superman. Filmi produtsendid on Charles Roven ja Deborah Snyder ning vastutavad produtsendid on Wesley Coller, Geoff Johns ja David S. Goyer.

Publik loosib 10x2 pääset selle filmi vabalt valitud seansile sel reedel, 25. märtsil Apollo Kinos. Loosis osalemiseks tuleb vastata õigesti allolevale küsimusele. Võitjad loositakse neljapäeva, 24. märtsi pärastlõunal ning võitjatega võetakse isiklikult ühendust.