"Ameerika ultra" on tempokas action-komöödia, mille peategelane Mike (Jesse Eisenberg) on pealtnäha lootusetu logard, kelle kanepisuitsune väikelinnaelu koos pruudi ja elukaaslase Phoebe'iga (Kristen Stewart) pööratakse ühel heal päeval pea peale. Mike ei oska aimatagi, et ta on tegelikult väga kõrgetasemelise väljaõppega agent, kes ootab enda "käivitamist". Korraga jõuab minevik talle järele ning Mike paisatakse keset eluohtlikku salaoperatsiooni. Selleks, et ise ellu jääda ja Phoebe kindlast surmast päästa, peab Mike üles leidma enda sisimas peituva action-kangelase ja siis valu andma, kuni keegi enam püsti ei seisa!

Kaelamurdvas tempos kulgeva, pööraselt naljaka action-komöödia lavastajaks on Nima Nourizadeh ("Projekt X"), stsenaariumi kirjutas Max Landis ("Videopäevikud"). Osades Jesse Eisenberg ("Sotsiaalvõrgustik", "Zombieland"), Kristen Stewart ("Lumivalgeke ja kütt"), Topher Grace ("Tähtedevaheline", "Kuumad 70ndad"), Bill Pullman ("Iseseisvuspäev"), John Leguizamo ("John Wick"), Connie Britton ("American Horror Story"), Walton Goggins ("Vabastatud Django") jt.

Publik loosib 10x2 pääset selle filmi vabalt valitud seansile sel reedel, 4. septembril Solaris Kinos. Loosis osalemiseks tuleb vastata õigesti allolevale küsimusele. Võitjad loositakse neljapäeva, 3. augusti pärastlõunal ning võitjatega võetakse isiklikult ühendust.