Peaosades Oscari-nominendid Ryan Gosling ja Bradley Cooper, kõrvalrollides Eva Mendes, Rose Byrne, Ray Liotta, Ben Mendelsohn jt

Eraklik ja salapärane Luke (Ryan Gosling) on motokaskadöör, kes liigub rändtivoliga linnast linna. Läbisõidul New Yorgi lähedal asuvast linnakesest nimega Schenectady (filmi ingliskeelne pealkiri viitab linna indiaanikeelsele nimele) võtab ta ühendust kunagise kallima Rominaga (Eva Mendes) ning saab teada, et naine on vahepeal toonud ilmale tema poja. Mees otsutab seepeale rändurieluga lõpparve teha ning asub tööle mehaanikuna autoremonditöökojas, mille omanik leiab Luke´i motoannetele rakendust ohtlikus pangaröövide skeemis. On vaid aja küsimus, millal Luke seadusega pahuksisse satub.

Avery Cross (Bradley Cooper) on karjäärihimuline algaja politseinik ja värske pereisa, kellel on raskusi tasakaalu leidmisega töö- ja perekonnaelu vahel. Saatus viib ta kokku Luke´iga ning selle kohtumise tagajärjed annavad tunda veel aastaid hiljem.

Kui soovid seda filmi kaaslasega vaatama minna reedel vabalt valitud seansil Solaris Kinos, siis vasta küsimusele ja osale 10x2 pileti loosis, mille võitjaid teavitame neljapäeva pärastlõunal.


Ei usu loosidesse? Osta siis pilet Solaris Kino kodulehelt, sest sellist staarideparaadi pole ekraanil ammu nähtud!