Tänavuse Sundance'i filmifestivali kahe peamise auhinna - publikupreemia ja žürii peaauhinna - võitja "Mina, Earl ja surmasuus tüdruk" on üheaegselt unikaalne, humoorikas ja ka südamlik lugu, mille keskmes on keskkooli abiturient Greg, kes on suutnud siiamaani edukalt toime tulla miiniväljaga, milleks on igapäevane koolielu oma kõiksugu grupeeringute ja rühmitustega. Tema edu saladus - olla kõigi jaoks täiesti märkamata ning mitte laskuda kellegagi sügavamatesse isiklikesse suhetesse. Isegi oma parimat sõpra Earli, kellega ta on lapsepõlvest peale vändanud oma lemmikfilmide paroodiaid ja kummalisi uusversioone, ei nimeta ta mitte oma sõbraks, vaid hoopiski "kolleegiks", sest nii on lihtsalt... lihtsam.

Gregi säärane kummaline strateegia hakkab aga koost lagunema hetkel, kui tema ema hakkab talle peale käima, et ta veedaks aega Racheliga - Gregi klassiõega, kellel on hiljuti diagnoositud leukeemia. Gregil on aeg aru saada, kui tähtsat rolli võib sõprus inimese elus mängida.

Publik loosib 10x2 pääset selle filmi vabalt valitud seansile sel reedel, 16. oktoobril Solaris Kinos. Loosis osalemiseks tuleb vastata õigesti allolevale küsimusele. Võitjad loositakse neljapäeva, 16. oktoobri pärastlõunal ning võitjatega võetakse isiklikult ühendust.