„Võidab see, kellel on kõige hullem mees“ on noorte vallaliste naiste elust Eestis rääkiv pihtimuslik stand-up lavastus, mida on nimetatud täiesti arusaadavaks ka igale mehele, kes on elus lähemalt tundnud vähemalt ühtki naist (Veiko Märka, Eesti Ekspress 9.11.2013).

Sketšide, lugude ja omavaheliste dialoogide kaudu vaatavad Piret ja Katariina irooniliselt tagasi juhtumistele oma elus ning suhetele meestega, kelle definitsioon tänapäeval järjest ähmasemaks muutub.

Tegemist on Kinoteatri lavastusega. Kinoteater on sõprade rühmitus, mis on varem välja toonud nelja mehe "Püstijalukomöödia" (2011) ning Henrik Kalmeti ja Jörgen Liigi stand-up kavasid (2012), samuti korraldanud „Manifesti“ sarja Kanuti Gildi SAALis (2014). Praegu valmistab Kinoteater ette uut lavastust mustkunstnike elust, „Kaota mu naine ära ehk mis tunne on olla mustkunstnik“, milleks kogutakse toetust Hooandjas.

„Võidab see, kellel on kõige hullem mees“ telesalvestustele pääseb piletiga. Pääsmed hinnaga 10/13 eurot on müügil Piletilevis.