René Vilbre lavastatud komöödia, mille peaosades tagasi Mait Malmsten, Genka ja Ago Anderson, esilinastus läinud nädalavahetusel pea kõikides Eesti kinodes koguni 365 seansiga. Piletikassadesse kogus film oma esimesel nädalavahetusel 299 860 eurot, mis on rohkem kui edetabeli senise esiviisiku tulemused: "Mina, supervaras 3", "Kiired ja vihased 8", "Kiired ja vihased 7", "Jääaeg 5" ning "Kariibi mere piraadid 5". Avanädalavahetuste publikuedetabelis annab "Klassikokkutulek 2" esimesele osale pika puuga – 2016. aasta avangu tulemus oli 33808 kinokülastust, nüüd aga lausa 49432.

"Esimene osa tegi kaks aastat tagasi aukartustäratavaid tulemusi. Nende valguses oli kinolevi eel suurim küsimus, kas järg suudab kinodes veel tublimalt alustada," kirjeldab filmi levitaja Siim Rohtla esilinastuse eelset põnevust. "Vastus selgus juba reedeks, kuna isegi eellinastused tõid kinodesse üle 16000 inimese, müües valdava osa esimesi seansse lihtsalt välja. Nädalavahetusel oli aga kinodes juba täielik publiku masspealetung!"

Naerust õhetavate nägudega kinosaalist väljujailt kommetaare küsides selgub, miks uus film taaskord ülipopulaarne on. "Väga meeldis! Üle tüki aja sai kohe südamest naerda," kiidab üks vaataja. Ning teine lisab: "Kui need kolm meest teevad filmi, siis saab ikka tõelist kino ja seda peab vaatama! Paras annus musta huumorit..."

Filmi produtsent Kristian Taska on jalgadega hääletanud publikule südamest tänulik ja ütleb, et kogu tiim tegi filmi suure armastusega: "Eesmärk oli hoida kvaliteet kõrge!"

Delfi Kinoveebi peatoimetaja Ra Ragnar Novod nimetab uut filmi esimesest osast paremaks ning kiidab samuti filmi põhikolmikut: "Peategelaste vahel on tunda reaalset ekraanikeemiat, mistõttu juhtus midagi, mida ei oodanud - hakkasin tegelastele kaasa elama."

Muide, uut "Klassikokkutulekut" kiidab oma Facebooki lehel ka Eesti endine kultuuriminister Laine Randjärv: "Käisin kinos ja naersin täiega! Ja ausalt öeldes, polnud ma sugugi ainuke, kes naeris."