Cathy mängis sarjas üheksakümnendate alguses, tema karakter võitles seal verevähiga. Naise viimane stseen oli äärmiselt traagiline – ta suri kallima käte vahel, vaadates rannaliival päikeseloojangut.

Näitlejannal diagnoositi vähk 2007. aasta juulis, järgneva dekaadi jooksul võitles ta mitme ajukasvajaga ning käis keemiaravil. Pärast diagnoosi jäi Cathy positiivseks ja uskus, et saab raskest haigusest võitu.

"Diagnoosi saamine oli minu jaoks kohutav šokk. Ma olen noor ja muidu hea tervise juures, seepärast on mul hea võimalus sellest haigusest jagu saada. Ma kavatsen võidelda. Ma tahan saada terveks ja loodan peagi tööle naasta," rääkis ta toona.

Cathy lähedane sõber Sally Browne sõnas, et hoolimata raskest haigusest oli naine ka viimastel elunädalatel positiivne. "Kohe, kui keegi Coldplay plaadi mängima pani, istus ta sirge seljaga voodis püsti ja hakkas tantsima."

"Cathy oli suurepärane naine ja väga andekas näitleja. Kuid nagu kõikide ajukasvajatega, võttis see lõpuks võimust – see oli suur tragöödia," sõnas sõbranna.

Stseen, kus Cathy kehastatud karakter sarjas suri: