Lenna Kuurmaa nentis, et Hardil on väga suur koht Eesti muusikas. "Tema lood on olnud hümnid teatud rahvahulkadele. Ta on võrdselt andekas nii filminduses kui muusikas ja väga intelligentne heasüdamlik inimene. Kuna ma olen nendega olnud tuuril, siis ma tean Singer Vingeri lugusid hästi," kirjeldas ta. "Nendega oli väga lõbus, mulle meeldib kuulata lugusid, mis olid 10 ja 30 aastat vanad," avaldas, valides esitamiseks surematu loo "Ära jahtu". Lavalt hingetuna maha astudes teatas ta punkarile, et tahtis laulda nii kiiresti kui suutis ja temast isegi kiiremini.

Tanel Padar andis mõista, et Hardi Volmeri halli massi sobituva kesta all on punkarist rokkar. "Ta nii artisti kui ka inimesena on heas mõttes pöörane. Kui ma teda esimeses saates minu lugusid esitades vaatasin, siis arvasin, et ta tuleb kallale, aga hästi rõõmsa näoga," naeris Padar. "Laval liigub kui noor sälg, tema laulud on aktuaalsed igal ajal ja ajastul, ei ole oluline, mis riigikord parajasti on," oli Tanel veendunud.

Harry Kõrvits ehk Genka kirjeldas Hardit kui tarka inimest, kes on hea huumorisoonega ning Getter Jaani hindab teda elurõõmsaks inimeseks, kes on hästi energiline. "Esimese asjana tulevad mulle meelde ümarad prillid!" Jaan Pehk tunneb punkmeistrit rohkem kui teised: "Ta on hästi tore mees, ma olen temaga isegi paar ööd koos veetnud. Oleme pikki vestlusi maha pidanud." Marju oli veidi skeptiline Singer Vingeri lugude sõnade ja muusika osas. "Päris igas olukorras ja meeleolus ei lähe tema kontserdile, aga see sobib jube hästi mingisugustele festivalidele. Valisin loo "Jumalaga,puberteet", sest selle bändi loomingust iga lugu ei sobi naisterahvale laulda," on Marju väga otsekohene.