1. Kui Jack oli toru külge aheldatud ja Rose tema päästmiseks laeva töötajalt abi palus, virutas ta emotsioonide ajel teisele vastu nina. Üllatuseks olid mehe käed juba ninale lähenedes ennetavalt verised.

2. Jack oli kutsutud kõrgklassi õhtusöögile, ja tema sisenemist laeva kõige luksuslikumasse ossa tahteti filmis eriliselt välja tuua. Vaataja astus uksest sisse justkui ise Jacki kingades, kuid kahjuks oli klaasuksel peegeldus, mis reetis, et luksust sai nautima minna hoopis kaameramees.

3. Laev oli kaldus ja inimesed lõid libisedes ennast pidevalt ära. Osa, mis peaks kindlasti olema metall, et nöör seda läbi ei hõõruks, on hoopis vaht. Nii pehmete osadega laev vist väga kaugele ei jõuagi?


4. Kui rusude uurijad oma laeval ringi käivad, jääb müstikaks üks nurk. Reelingule lähenedes on meestel vastas sein, millel on suitsetamist keelav märk, pärast seina meeste taga enam ei ole.

5. Laeva ehitus muutub päris mitmel korral. Esmalt jääb silma, et Jack oma sõbraga ei tundu olema üldse samal laeval, kus ta Rose'iga kohtub. Reeling on erinev, põrand on erinev ja isegi nina on erinev.

Jack ja sõber
Jack ja Rose

6. Teisena võivad vandenõuteoreetikud mõelda asjaolule, et laev, mis pooleks läks, ei pruugi üldse olla see sama, mis oma nina taeva poole tõstis.

7. Rose'i rikkal kihlatul on maagilised võimed. Mees leidis kaante vahelt Jacki joonistatud akti ja ilmselgelt ärritus. Suurest vihast kadusid kaaned ta käest ja pilt sai kogu jõu enda kaela.

8. Laeval käisid ringi ka inimesed tulevikust, kuid ei suutnud uppumist siiski ära hoida. Taskulambid, mida laeval kasutati olid aastate kohta natuke liiga head. 1912. aastal oli taskulambi valgus kollane, kuid mehed laeval käisid ringi pimestavalt valge taskulambiga.

9. Kui Rose ja Jack autos oma hellust jagasid, tõmbas Rose aknale käejälje. Hiljem on aknal kellegi teise käejälg. Huvitav, kas neid oli seal rohkem?

10. Viimaks, pole üldse kindel, kas Jackil peaks käsi alles olema. Kui Rose teda päästma suundus, läks kirves siiski vastu kätt.

Vaata, milliseid vigu filmis veel oli: