Emotsioonidest ja huumorist pakatav saade jälgib Krista Lensini ja Carmen Pritson-Tamme kahenädalast palverännakut läbi mägise Hispaania maastiku. Suund on võetud Santiago de Compostela linna, kuhu igal aastal koguneb üle 100 000 palveränduri kogu maailmast. Teadmata, mis neid ees ootab, jäetakse maha oma lähedased, lülitatakse välja telefonid ja kleidid ning käekotid vahetatakse matkasaabaste ja seljakottide vastu.

„Kaks naist ühendavad jõud, et leida üles see miski, mis Eestis igapäevarutiini keskel kaduma on läinud,“ põhjendab Carmen Pritson-Tamme, miks selline väljakutse üldse vastu võeti. „Tahaksin iseendaga taas sõbraks saada,“ selgitas Krista Lensin enne rännakule asumist, et vajab aega iseendale, eemal säravast seltskonnaelust.

Carmen Pritson-Tamme usub, et nende rännak võiks olla julgustuseks teistelegi avamaks end nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Krista ja Carmeni jaoks kujunes sellest kahest nädalast tõelisest avastusterohke väljakutse, mille juurde kuuluvad nii kurbus ja koduigatsus, aga ka pöörane naer ja suhu tükkivad laulujupid.

„Krista ja Carmen – patuste palveränd“ alustab Kana 2s täna kell 21, vahetult enne „Pilvede aja“ hooaja viimast osa.