Laulupedagoogidest ja tegevmuusikutest koosnev professionaalne žürii valis laupäeval toimunud finaalkontserdil igast vanuserühmast parima: 3-7 aastaste hulgas Susanne Rulli, 8-10 aastaste hulgas Kristin Põdra ja 11-13 aastaste hulgas Jüri-Saimon Kuusemetsa.

""Laulukarusselli" finaal oli meeleolukas ja mitmekesiste esitustega, ja juba praegu on üsna kindel, et näiteks vanema vanuseastme kõigi finalistidega jäämegi tulevikus kohtuma nii laval kui ka tele- ja raadioeetris," ütles ETV lastesaadete toimetuse juhi kt Margus Saar. "Heameel on, et meie mõte tuua Laulukarusselli lauljad suurtele lavadele sai publiku vahetu ja positiivse vastvõtu," lisas Saar.

Saadet juhtisid Meelis Kompus ja Andero Ermel. Režissöör-lavastaja oli Elo Selirand, juhtoperaator Janno-Hans Arro, koordinaator-toimetaja Eve Viilup, tegevprodutsent Kadi Katarina Priske. Saatesari valmis koostöös Eesti Kontserdiga.

Suurim üle-eestiline laste lauluvõistlus "Laulukarussell" sündis 1992. aastal koostöös Lasteekraani Muusikastuudioga. Saate esialgse idee autorid on Eve Viilup ja Aarne Saluveer. Kuid juba 1968. aastast alates, kui teleekraani ja vaatajate südamed vallutas “Entel-tentel”, on laste lauluvõistlused olnud ETV lahutamatu osa, oodatud nii osalejate kui ka vaatajate hulgas. "Laulukarussellis" on osalenud paljud tuntuks saanud lauljad ja näitlejad: Maarja-Liis Ilus, Eda-Ines Etti, Gerli Padar, Liisi Koikson, Vaiko Eplik, Maarja Kivi, Triinu Taul, Lauri Liiv, Karol Kuntsel, Hele Kõre, Märt Avandi, Laura Põldvere, Maria Listra, Nele-Liis Vaiksoo, Sofia Rubina, Birgit Õigemeel, Kerli Kõiv jpt.