Kui kodus lähevad asjad räbalasti, võib leida inimene tuge ja uue turvalise olemise sõpruskonna keskel, pseudoperes ja -kodus. Selliseks koduks on Valli baar.

Siinses kodus on enamast platsis vanad olijad, stammkunded, aga teretulnud on ka uustulnukad, külalised, läbiastujad ja koduotsijad.
Baar toimib mõne jaoks pihitoolina, mõnele on aga teatrilava. On neid, kes saavad end siin avada, sõlmida lahti oma elu keerdkäike ja umbsõlmi, on neid, kes varjamatult müstifitseerivad, luiskavad.

Võibolla on nad olnud Valli baaris nii kaua, et oma eelmist elu suurt ei mäletagi, või polnudki seal elus suurt midagi huvitavat neile endile ja nad on sunnitud minevikuseiku fabritseerima.

Mõned neist, kes räägivad lahti oma ja Valli baari ja selle kunagise maskoti Kersti loo: Peeter Sauter — kirjanik; Rein Tomingas — arhitekt ja parodist; Peeter Ristsoo -elukunstnik; Mart Pukk — ajakirjanik; Enn Vetemaa — kirjanik; Peeter Kardna — kunagine eliitpianist; Valli Kaseorg — baari omanik.

Filmi režissöör ja operaator on Manfred Vainokivi, stsenaristid Peeter Sauter ja Manfred Vanokivi, produtsent Marju Lepp ja tootja Filmivabrik.

Filmi tootmist toetasid Eesti Filmi Sihtasutus ja Eesti Kultuurkapital.

Filmi saab kinos vaadata 24.-26. novembrini.