Pooleldi Eesti seksistaariks peetav Alex ei suuda oma telesõu vaatajaid mõista ja ütleb kurvalt: “Eestlased ei saa minu saatest aru.” Oma teist muret — vargust kontoris — ei taha ta aga pikemalt lahata, kirjutab SL Õhtuleht.

Lepajõe on nõus, et saate lõpetamine on TV3 õigus, kuid siiski ei taha ta veel uskuda, et peab ekraanilt lahkuma. “Mul on telejaamaga kolmeaastane leping. Ma tahaks näha, kuidas nad selle lõpetavad,” ärritub ta.

“Juhul, kui saade peaks tõesti kaduma, olen ma loomulikult õnnetu. Tunnen, et see asi hakkab just praegu kuidagi edenema ja hoogu sisse saama. (Paus.) Jah, mul oleks kahju,” nendib Lepajõe. Ta on kindel, et tema saade on hea, ja ta ei mõista, miks tema ümber on nii palju negatiivset kära ja arvustust.

“Välismaalased vaatavad mu saadet mõnuga ja kiidavad. Meie inimesed kiruvad,” laiutab ta käsi ning lisab, et loomulikult teab ta ka hulka vaatajaid, kes tema intervjuusid rõõmuga jälgivad. “Ma ei saa aru, miks nendega kunagi ei räägita, vaid alati räägitakse, kui s..t mu saade on. Miks ei küsita näiteks Toomas Hendrik Ilvese käest arvamust? Tema ütles, et tegin temaga elu parima intervjuu,” kinnitab Lepajõe.

“Kristiina Heinmetsa intervjuu monteerisime kokku nii, et ta oleks seal lausa ajudega inimene. Mida tegi tema? Kirus mu saadet — kui halb tal seal oli,” ei suuda telestaar kaunitari käitumist mõista.

“Ja siis on suur hulk inimesi, kes arvavad, et riivan rahva õiglustunnet, kui mul on minevik, nagu see on. (Mõtleb pikalt.) Oleg Ljadov on kah neli aastat kinni istunud, aga talle ei näita keegi sellepärast ajakirjanduses näpuga,” viitab Lepajõe teistele sama saatusega inimestele.

“Enne hooaja lõppu on veel kaks saadet. Ma siiralt usun, et telejaam mu sõuga siiski jätkab,” loodab ta, kinnitades, et sellist saadet läheb eesti rahvale kindlasti vaja.