Tõsielul põhinev linateos jutustab kaasahaarava loo Egiptuse tippsportlasest Omar El Ghazaly’st, kes läbi rohkete tõusude ja mõõnade on valinud koos oma parima sõbraga ühise tee eduka sportlasekarjääri saavutamisel. Jagades samu unistusi ja püstitatud eesmärke on sõbrad teineteisele läbi aastate tugevaks toeks. Seda emotsionaalsemaks kujuneb aga vahejuhtum, kus Omari sõber Egiptuse revolutsiooni käigus kokkupõrkes politseinikega hukkub. Kõrged eesmärgid langevad nüüd ainuüksi Omari õlgadele ja ta on suundumas 2012. aasta Londoni Olümpiamängudele, kuhu tema ka reaalses elus jõudmas on.

Liis täidab armastava tüdruksõbra rolli, olles mehele jäägitult toeks nii Omari sõbra surma kui ka teiste elu keerdkäikude ajal. Siiski ei puudu suhtest hõõrdumised ja kokkupõrked , mis on peamiselt tingitud nende erinevatest taustadest. Vaatajatena jõuame aga järeldusele, et me kõik oleme inimesed ja et tõeline armastus ja kirg on võimelised ületama nii kultuurilised kui ka usulised erinevused!

Egiptuse rezhissöör Karim Ali Ismail valis Liisi sellesse rolli, olles kaalunud ka teisi eesti näitlejaid ja lauljaid. Vahepeal on toimunud ka viie nädala jagu proovivõtteid ja teisi ettevalmistusi. Filmivõtted toimuvad nii Kairos kui ka Tallinnas ja esilinastus on planeeritud 2012. aasta augustiks!

Omar El Ghazaly on neljakordne Aafrika meister kettaheites, olles ühtlasi ainuke egiptlane, kes on kergejõustikus maailma mastaabis finaalides figureerinud.

Filmis täidab ühte rollidest ka Märt Avandi!