Haldjaprintsess Arwenit kehastav näitlejanna ütles, et tundis end heljuvas kostüümis nii ebamugavalt, et kandis selle all vaid sokke ja trendikaid spordijalatseid.

“Need riided ajavad higistama, kuna on nii mitmekihilised. Aluspükse ei ole, haldjad on riiete all alasti. Mina kandsin tõeliselt kõrgele tõmmatud põlvikuid ja firma Converse All Stars spordijalatseid,” tsiteeris The Sun tema sõnu.

Liv ütles, et kõige keerulisemaks muutis riiete kandmise nende pikkus ja kohmakus ning kuigi ta näeb ekraanil välja väga graatsiline, komistas ta iga paari sekundi järel.

Aerosmithi rokkari Steve Tyleri tütar mängib Arwenit detsembris esilinastuvas “Kahes kantsis” (“The Two Towers”). Tegemist on sarja teise filmiga.

Liv kehastab kaunist haldjaprintsessi, kes loobub surematusest armastusest inimsoost sõdalase Aragorni vastu. Printsessi roll tõstab Livi kahtlemata Hollywoodi esikaunitaride nimistusse.

Ainus probleem on selles, et kõik ootavad Livilt haldjalikku käitumist, eriti arvestades seda, et režissöör Peter Jackson lasi foneetikutel näitlejatele haldjakeelt õpetada.

Ka viimase filmi “Jersey Girl” võtetel, kus tema partneriteks olid Ben Affleck ja Jennifer Lopez, tahtis režissöör Kevin Smith, et Liv räägiks haldjakeelt.

Liv ütles, et Kevin palus talt seda iga päev ja nautis seda.

Filmitegemise kõrval valmistub Liv pulmadeks rokkbändi Spacehog bassimängija ja laulja Royston Langdoniga. Liv on lootusetu romantik, kes leiab, et igavesest elust loobumine armastuse nimel on ainuõige valik. Paar tegeleb praegu neile kuuluva 19. sajandist pärit maja restaureerimisega Manhattanil, mille Liv tahab täita “Sõrmuste isanda” kujukestega.

Livi elu on olnud keeruline. Ta ei teadnud kuni kümnenda eluaastani, kes ta isa on, arvates, et see on rokkar Todd Rundgren.

Livi groupiest ema Bebe Buell, endine Playboy modell, tunnistas alles hiljem, et tegelikult on ta isa Steve Tyler. Neiu ise leiab, et keeruline lapsepõlv aitas teda rambivalguseks ette valmistada.