Sarja alguses, mis jooksis aastatel 1990-2000, olid selle näitlejad alles hilisteismelised (kõige noorem oli Brian Austin Green, kes oli 16-aastane) või varastes 20ndates (kõige vanem oli Gabriella Carteris, 29-aastane). Nüüdseks on Andrea Zukermani mänginud Carteris juba 54 ning pesamunagi 42ne. Millega nad vahepeal tegelenud on?

Jenny Garth (43)
Pärast sarjas mängimist on Garthi saatnud vaid edu ning ohtrad filmirollid. Näitlejanna eraeluski pole suuri draamasid olnud, kuigi ta on lahutanud kaks abielu ning abiellus kolmandat korda tänavu juulis. Tal on kolm last, kellest esimene sündis juba 1997. aastal. Naine on kirjutanud valmis memuaarid, asunud tegutsema filmilavastajana ning plaanib peagi välja anda oma tõsielusarja, mille peaosas on ta ise ning mis räägib tema kodu renoveerimisest.

Jason Priestley (46)
"Beverly Hillsist" tuule tiibadesse saanud Priestley on kuni tänaseni aktiivne näitleja telesarjades ja ka filmides ning lisaks on ta ka olnud küllaltki viljakas tele- ja filmirežissöör. Aastal 2005 ta abiellus ning on kahe lapse isa.

Shannen Doherty (44)
Kõikidest sarja näitlejatest kõige skandaalsema elulooga Doherty on nautinud küllaltki edukat karjääri nii teles kui ka Hollywoodis. Aastal 2001 sattus ta meediaskandaali, kui jäi vahele joobes juhtimisega. Ka on teda aeg-ajalt kimbutanud võlad ka finantsmured, nii ka praegu, mis on naise üldist olukorda arvestades üpriski trööstitu: nimelt teatas ta augustis, et põeb rinnavähki. Hetkel on ta abielus kolmandat korda (pulmad peeti aastal 2011), lapsi tal ei ole. Kusjuures, Doherty teine abikaasa on ka Pamela Andersoni eksmees Rick Salomon, kellega jõudis abielus olla vaid 9 kuud.

Ian Ziering (51)
Kes ei mäletaks, milline värvikas tegelane oli Steve Sanders. Peale tema heledate lokkide on eriliselt meelde jäänud ka tema väljendusrikas hääl, mis ongi suuresti olnud mehe leivaks ehk Ziering on tuntud kui häälnäitleja. Muuhulgas on ta andnud oma hääle mootorratturhiirele Vinnie, sealhulgas arvutimängus. Aastal 2013 liitus hämmastavalt vananematu Ziering maailmakuulsa meesstripparite tiimiga Chippendales ning esines koos nendega Las Vegases. Ziering on olnud abielus kaks korda: aastatel 1997-2002 ning uuesti alates 2010. aastast. Ta on kahe lapse isa.

Gabrielle Carteris (54)
Andreat mänginud Carterise näitlejakarjäär jäi küllaltki keskpäraseks: igal aastal paar teleepisoodi, lisaks on ta andnud oma hääle mitmetele arvutimängudele. Ka paar filmirolli pudenes 2000ndatel. Küll aga on ta olnud edukas produtsent ning nüüdseks tegutseb ekraaninäitlejate gildi asepresidendina. Abielus on ta juba aastast 1992 ning tal on kaks tütart. Huvitav fakt: 16-aastast Andreat hakkas ta mängima, olles ise 29. Kaks aastat hiljem ta abiellus ning jäi rasedaks, mistõttu tuli ka Andrea lapseootele kirjutada.

Luke Perry (48)
Sarjas kord Kelly ning kord Brendaga semminud Dylanit kehastanud Luke Perry on samuti nautinud menukat karjääri nii teles kui ka kinolinal, kusjuures ka tema on andnud oma hääle mootorratturhiirele (Napoleon). Ta on kahe lapse isa ning oli 1993-2003 abielus. Praegu tema suhete kohta eriti midagi teada ei ole.

Brian Austin Green (42)
Erinevalt teistest "Beverly Hillsi" näitlejatest on samuti küllalt edukat karjääri nautinud Green pidevalt meediapildis püsinud, kuna oli suhtes ning abiellus näitlejanna Megan Foxiga, kes mehele kaks poega sünnitas. Paar lahutas tänavu suvel. "Beverly Hillsi" aegadel oli Green paar Valerie't kehastanud Tiffani Thiesseniga, hiljem aga Vanessa Marciliga, kellega Greenil ka poeg on.

Tori Spelling (42)
Sarja produtsendi tütrena sarja sokutatud Tori oli üks sarja noorimaid näitlejaid ning isa kullatükk, mis kandus üle ka tema tegelaskujule Donnale, kes kuni kooli lõpetamiseni süütuks pidi jääma. Telesarjades astus ta üles üksjagu, samuti paaris filmis, ent seda peamiselt tänu oma kuulsusele Donnana. Täna on Spelling tuntud peamiselt kui skandaalne tõsielutäht, kes oma eraelust eduka reality-sarja on lasknud vändata, mis pidevalt ka meedia tähelepanu all (eriti pärast sarjas avalikustatud üleaisalöömist). Spelling on nelja lapse ema.

Tiffani-Amber Thiessen (41)
Sarja meeskonnaga alles viiendal hooajal liitunud kaunitar on tuntud ka Kellyna "Päästja koolikellast". Paheline, ent samas armastusväärne Valerie suutis sarjas päid segi ajada poistel ning suhteid segada tüdrukute vahel. Kuigi tema näitlejakarjäär ei osutunud meeletult hiilgavaks, siis igal juhul on ta kindlustanud endale 90ndate ühe suurima iluideaali positsiooni ning särab siiani. Mitu korda abielus olnud Thiessen sai viimati sõrmuse sõrme aastal 2005 ning sellest abielust on tal kaks last.

Vaata galeriist, millised sarjastaarid nüüd välja näevad: