Kalvi-Kalle müüb autot läbi populaarse ostu-müügiplatvormi ning märgib, et soovib müüki või vahetust vähemalt 2000. aasta väljalaskega masina vastu.

Kalvi-Kalle driftiauto müügis

Auto seisukord, tõsi, pole kiita. "Pidurid vajavad tegemist. Parem tagumine amort vahetust, esiklaas vahetust, sumps lõriseb, sukk vaja vahetada," loetleb Kalvi-Kalle kuulutuses auto vigu. Sealtsamast ilmneb, et autol pole ka akut.

Kalvi-Kalle driftiauto müügis

Kalvi-Kalle mõisteti möödunud aasta oktoobrikuus kohtus süüdi ning mõisteti vangi. Vanglas istus Kalvi-Kalle oma tegude, lubadeta sõidu ja pisivarguste eest, kaks kuud, pääsedes vabadusse 2016. aasta eelviimasel päeval.

Sedaankere ja manuaalkastiga rohekashall korealane seisab piltide järgi vaadeldes hetkel Kalvi-Kalle taluhoovis küllaltki õnnetult ning ootab endale uut hoolitsevat omanikku. 2003. aasta esiveoline sõidumasin on läbinud oma 1.3, 62kW mootoriga terve eluea jooksul 210 000 kilomeetrit ning võlujoogiks käib paaki bensiin. Publiku andmetel ei ole auto registris ning sellele on rakendanud kohtutäitur ka käenduskeelu.