Põnevat nädalavahetust sisse juhatava linateose võtted algasid mullu jaanuaris. WeThePeople'i tiimi reis viis ratturid materjali kogumisel enam kui kümnesse riiki ja 20 linna. Kogu ettevõtmine pani osalised tõsise katsumuse ette, veeretades neile teele nii vaimseid kui füüsilisi väljakutseid.

Linateoses astuvad teiste WeThePeople'i tiimiliikmete seas üles homme Tallinnaski võistlema asuvad Ed Zunda, Mike Curley, Felix Prangenberg, Moritz Nussbaumer ja Jordan Godwin – inimesed, kelle maailm keerleb ümber BMX-i ning kes on ka isiklikult kohal, et oma seikluste jäädvustust esimest korda suurelt ekraanilt vaadata, koos filmitegija Cal Earnshawga. Filmi maailma esilinastusele järgneb vääriline pidu klubis Hollywood.

Simple Sessioni peokavaga saab tutvuda siin.

Lisainfo esilinastuse kohta Facebookis.

WeThePeople'i tiimi koduleht.

Homme algavatest Simple Session 17 põhivõistlustest võtab kokku osa 150 rulatajat ning BMX-ratturit 34 riigist, tehes sellest kõige rahvusvahelisema action-spordi sündmuse maailmas.

Põhivõistlused lööb lahti laupäev, 4. veebruar, mil terve päeva jooksul toimuvad Saku Suurhallis nii rula- kui ka BMX-i kvalifikatsioonid ning sõitmas näeb kõiki võistlusele pääsenud Eesti sportlasi.

Pühapäeval, 5. veebruaril vallutavad pargi juba sõelale jäänud võistlejad, kelle osalusel kulmineerub Simple Session võimsate finaalide ja auhinnatseremooniaga.

Ajakava ning võistlejate nimekirjad: www.session.ee

Piletid on müügil Piletilevis.