Abikaasad-ajakirjanikud lahkuvad saatest koos, kuid nende kaalutlused olid selleks erinevad, tõi välja Helemäe-Sarv. Mõlemad lahkuvad toimetusest osapoolte rahumeelsel kokkuleppel.

"Ma tegin enda otsuse lahkuda lähtuvalt enda sisetundest, taheti ikka, et kõik toimetuse liikmed jääksid," sõnas Helemäe-Sarv.

Tulevikuplaanide kohta ei osanud ta veel midagi täpsemalt öelda. "See otsus sai vastu võetud reedel, täna see kinnitati, septembrist-juunini on olnud pidevalt töö, soovin paar kuud puhata, sügisel lähen kindlasti tagasi kooli, paras on veeta aega koos lastega," jätkas Balti filmi- ja meediakoolis õppiv Helemäe-Sarv.

Hannes Sarv sõnas, et otsus sündis väga viisakalt ning tunnistas, et ta ei tea, mis "Radari" plaanid uueks hooajaks on.

Eesti Meedia uuriva ajakirjanduse juhi Holger Roonemaa sõnutsi tegeletakse tühjade ametikohtade täitmisega. "Nimede jaoks on veel natukene vara, niipea kui käed on saatejuhi osas löödud, siis jagan hea meelega nime," rääkis Roonemaa.

Küsimusele, kas veel kahe ajakirjaniku lahkumine on seotud Marii Karelli lahkumisega "Radari" toimetusest, ei osanud Roonemaa vastata. "Mingisugusel tasandil võivad need kaks lahkumist omavahel seotud olla, kuid kindlasti pole see põhjuseks," sõnas ta.

Roonemaa lubas, et "Radar" jääb üldjoontes sügisel samaks, kuid nagu igale ajaga kaasaskäivale saatele omane, peab mõni asi ka muutuma.

Hannes Sarv töötas saates alates selle algusest 2014. aastal, Deisi Helemäe-Sarv töötas "Radaris" kokku kaks ja pool hooaega.

Kanal 2 eetris olev "Radar" on kodulehel leiduva kirjelduse järgi iganädalane teleajakiri, mis üllatab vaatajaid nii teemade kui ka uute lähenemisnurkadega.

Saade toob ekraanile kõige põnevamad teemad. Siia mahuvad nii uurivat ajakirjandust esindavad tuumakad lood kui ka üllatavad reportaažid, nii eksklusiivsed intervjuud kui ka ajakirjanduslikud eksperimendid.

Saate meeskonda kuuluvad Marii Karell, Robert Kõrvits, Hannes Sarv, Jüri Butšakov, Deisi Helemäe, Jekaterina Minkova, Stass Kuznetsov.