Vaata, mida Peeter külalistele pakkus:

1. eelroog: Rosenite salat
Porgand
Õun
Värske kurk
Ingver
Granaatõun
Kaste:
Oliivõli
Sweet schilli kaste
 
Valmistamine:
Pese, koori toorained. Riivi peenema riivi osaga. Granaatõuna seest eemalda seemned. Sega komponendid. Tõsta salat pokaalidesse ja vala üle kastmega. Hoia serveerimiseni jahedas. Enne lauale andmist puista peale granaatõuna seemneid.
 
2. eelroog: suitsuforelli salat röstsaial
Kuumsuitsuforell
Kodujuust
Sidrunimahl
Mädarõigas
Must pipar
Värske kurk
Salatilehed
 
Valmistamine:
Tükelda forell väiksemateks tükkideks. Sega kodujuust, forell, sidrunimahl ja mädarõigas. Rösti sai kuival pannil, jahuta. Aseta saia peale kurgiviilud ja salatilehed. Tõsta kala segu salatipadja peale ning purusta värsket pipart.
 
 
Pearoog: täidetud kanafilee, ürdi kartulid, koorekaste ja köögivili
Täidetud kanafilee
Kanafilee
Sinihallitusjuust
Ananass
Peekon
Basiilik
 
Valmistamine
Lõika kanafilee paksemasse külge lõhe. Tee sõrmedega filee sisse tasku. Murenda juust, haki peekon, ananass ja basiilik peeneks. Sega ja täida saadud seguga kanafilee taskud. Prae pannil mõni minut, et anda kanale värvi. Aseta 10 minutiks ahju järelküpsema.
 
Ürdikartul
Pese koori kartul. Keeda 10 minutit, kurna ja jahuta. Sega kartulid oliivõli ja ürtidega. Küpseta ahjus 20 minutit kuni kartulid on ilusad kuldpruunid.
 
Kaste
Maisitärklis
Puljongikuubik
Rõõsk koor 35 %
Sega puljongikuubik veega, lase keema. Sega maisitärklis rõõsas koores. Vala tärklisesegu puljongi sisse. Korrigeeri maitset.
 
Köögivili
Türgi uba
Taluvõi
Oliivõli
Värsked ürdid ( basiilik, pune, petersell, till)
 
Keeda türgi oad vees pool pehmeks. Sulata või pannil lisa oliivõli. Pane türgioad pannile prae natuke. Sega, maitsesta ürtide ja soolaga.
 
Järelroog: kamavaht vahvlikorvis
 
Vahvlikorvid
Muna
Või
Vesi
Tärklis
Jahu
Suhkur
Vanilje
 
Valmistamine:
Sega kõik komponendid lase 10 minutit seista, et jahu paisuks. Küpseta vahvliküpsetajaga vahvlid. Pööra klaas tagurpidi. Aseta kuumad vahvlid tassi peale ja anna neile vorm, surudes vahvli ümber tassi.
 
Kamavaht
Maitsestamata jogurt
Rõõsk koor 35 %
Kama
Suhkur
Sega maitsestamata jogurti hulka kama ja suhkur. Vahusta koor. Sega koor  ettevaatlikult jogurti hulka. Tõsta kamavaht korvikestesse, lõika peale maasikaid. Serveeri mustsõstra toormoosiga